La Nit De Reis PDF

Viamistica.es La Nit De Reis Image

La nit de Reis és un dels moments més especials que un nen viu al llarg de l'any. Aquest llibre narra el que en Joan fa i sent abans, durant i després d'aquesta màgica nit.Els textos estan escrits en vers, tant en lletra lligada com en majúscules. Per la musicalitat que tenen, faciliten la lectura als més petits, que s'hi inicien d'una manera amena i divertida.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,90 MB
ISBN
9788484128359
AUTOR(A)
Carmina Del Rio Galve
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit De Reis.pdf

El libro La Nit De Reis en formato PDF. El libro La Nit De Reis en formato MOBI. El libro La Nit De Reis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carmina Del Rio Galve. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La nit de reis - -5% en libros | FNAC

Nit de Reis. William Shakespeare ; Sala Gran 15.04.10 al 30.05.10; Teatre La gran comèdia clàssica de la temporada Amb música en directe Nit de Reis, que forma amb Al vostre gust i Somni d'una nit d'estiu la tríada de comèdies més representades de William Shakespeare, és probablement la peça còmica més perfecta de totes les que va escriure, tant per la forma, amb una estructura ...

La nit de Reis - YouTube

->Viajaremos hasta allí donde viven los Reyes Magos. Laia, una niña de 12 años y Aran, un niño de 6, son dos hermanos que deben irse a vivir en casa de su tía la noche de Reyes. Los padres han tenido que marcharse precipitadamente y no saben cuanto tiempo estarán de viaje.

LIBROS RELACIONADOS