La Nit De Reis PDF

Viamistica.es La Nit De Reis Image

La nit de Reis és un dels moments més especials que un nen viu al llarg de l'any. Aquest llibre narra el que en Joan fa i sent abans, durant i després d'aquesta màgica nit.Els textos estan escrits en vers, tant en lletra lligada com en majúscules. Per la musicalitat que tenen, faciliten la lectura als més petits, que s'hi inicien d'una manera amena i divertida.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,38 MB
ISBN
9788484128359
AUTOR(A)
Carmina Del Rio Galve
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit De Reis.pdf

El libro La Nit De Reis en formato PDF. El libro La Nit De Reis en formato MOBI. El libro La Nit De Reis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carmina Del Rio Galve. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Nit de Reis (obra de teatre) - Viquipèdia, l'enciclopèdia ...

Una desordenada velada pasa de comedia a blues en el desamor y otros excesos. Vuelve el Shakespeare generacional de Pau Carrió, con los actores más jóvenes del Lliure y la música de Arnau Vallvé.

'Nit de reis': pura magia de Shakespeare - OnBarcelona

Una nit plena d'emoció, il·lusió i nervis per als més petits, i també pels que ja no ho son tant! 😀 Espero que us hagin dut moltes coses i que passeu un feliç dia de reis! Como véis ultimamente tengo ganas de hacer micro animaciones con los dibujos 🙂 Todavía tengo que perfeccionar algunas transiciones/ animaciones, pero poco a poco iremos llegando.

LIBROS RELACIONADOS