La Nit De Reis PDF

Viamistica.es La Nit De Reis Image

La nit de Reis és un dels moments més especials que un nen viu al llarg de l'any. Aquest llibre narra el que en Joan fa i sent abans, durant i després d'aquesta màgica nit.Els textos estan escrits en vers, tant en lletra lligada com en majúscules. Per la musicalitat que tenen, faciliten la lectura als més petits, que s'hi inicien d'una manera amena i divertida.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,39 MB
ISBN
9788484128359
AUTOR(A)
Carmina Del Rio Galve
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit De Reis.pdf

Descubre el libro de La Nit De Reis con viamistica.es. Lea el PDF de La Nit De Reis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Nit De Reis y otros libros de Carmina Del Rio Galve.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Nit de Reis (obra de teatre) - Viquipèdia, l'enciclopèdia ...

Nit de Reis (Júlia Costa) Sota la nit de gener. entre boires i muntanyes, han viatjat els tres reis, resplendents de pols daurada, pel desert de l'infinit, en camells de xocolata. Porten les carrosses plenes. de joguines ben triades: pilotes, nines i trens, i ordinadors amb pantalles.

'Nit de reis': pura magia de Shakespeare - OnBarcelona

La nit de reis, libro de . Editorial: Barcanova. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información ...

LIBROS RELACIONADOS