Musculman 13 (Catala) PDF

Viamistica.es Musculman 13 (Catala) Image

En Musculman i el seu fidel Mitsú, que formen l’equip Suguru Múscul, continuen al peu del canó al Torneig de supervivència pel Tron del Planeta Múscul. La lluita contra l’equip liderat per en Musculator Mariposa sembla gairebé impossible de guanyar. Podrà l’equip d’en Musculator superar els seus adversaris i passar a la ronda de semifinals?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,60 MB
ISBN
9788483574416
AUTOR(A)
Yudetamago
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Musculman 13 (Catala).pdf

El libro Musculman 13 (Catala) en formato PDF. El libro Musculman 13 (Catala) en formato MOBI. El libro Musculman 13 (Catala) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Yudetamago. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
[MEGA] Musculman DVDRip [Kinnikuman en Català] - Animelliure

En Musculator és l'hereu del tron del planeta Múscul, tot i que porta vivint a la Terra tota la seva vida, ja que en un viatge espacial, quan era petit, el seu pare el va confondre amb un porc i el va tirar a l'espai exterior.

Musculman (Serie de TV) (1983) - FilmAffinity

En Musculman és un superheroi... un de dolent. Un dia una persona anomenada Meat li diu a en Musculman que ell és el príncep d'un planeta alienígena. En Musculman ha de lluitar nombroses vegades contra enemics i en tornejos per a guanyar-se a la seva família i guanyar respecte i diners.

LIBROS RELACIONADOS