Sincronitza La Teva Vida! PDF

Viamistica.es Sincronitza La Teva Vida! Image

'Sincronitza la teva vida! ofereix un pr�ctic ensinistrament perquè el lector aprengui a coordinar, en la seva vida quotidiana, tots dos hemisferis cerebrals. En els últims anys, la societat occidental ha encoratjat l'aprenentatge i ús preferencial de les capacitats del nostre hemisferi esquerre-el raonament analític, lògic i seqüencial-, i ha deixat en un segon pla l'ús de les capacitats de l'hemisferi dret. Aquest fet ha provocat que haguem oblidat el seu llenguatge: el poder de la imaginació i de la autosuggestió, dels relats i de les paraules amb alta c�rrega emotiva. Les emocions entren en joc en totes les decisions de la nostra vida molt més del que creiem. No tenir-ho en compte només ens pot conduir al frac�s, personal, social i empresarial. Per això, el llenguatge de l'hemisferi dret és necessari i ha d'estar en equilibri amb el propi de l'hemisferi esquerre. Cal recuperar el llenguatge d'aquell i usar-lo. Aquest llibre explica què fer per recuperar-lo i, amb això, aconseguir la felicitat.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,32 MB
ISBN
9788466650519
AUTOR(A)
Juna Albert
FECHA
2012
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sincronitza La Teva Vida!.pdf

Descubre el libro de Sincronitza La Teva Vida! con viamistica.es. Lea el PDF de Sincronitza La Teva Vida! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sincronitza La Teva Vida! y otros libros de Juna Albert.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Sincronitza la teva vida: Amazon.co.uk: Juna Albert, Marc ...

«Sincronitza la teva vida! és un gran llibre, una obra que sap aplicar els coneixements actuals sobre el funcionament del cervell per millorar no tan sols el nostres benestar físic, sinó sobretot la nostra manera de viure bé.» Dr. Mario Alonso Puig, autor del bestseller 'Reinventar-se'

Sincronitza la teva vida! por Juna Albert - 9788490190364 ...

Sincronitza la teva vida! (Spanish Edition) - Kindle edition by Albert, Juna. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Sincronitza la teva vida! (Spanish Edition).

LIBROS RELACIONADOS