Antigona:fedra:una Altra Fedra Si Us Plau PDF

Viamistica.es Antigona:fedra:una Altra Fedra Si Us Plau Image

Segona novel·la de Josep Maria de Sagarra, és, en paraules de J.V.Foix, "una crònica verídica i, dins el seu estil abrivat, reeixida, d'un moralista rigorós que es projecta per tot: en el paisatge i a l'alcova". All i Salobre (1928) és el retrat de la vida dels pescadors de la Costa Brava d’abans que el turisme hi arribés. Sagarra ens acosta a la vida d’un racó de la Catalunya dels anys 20, concretament la del Port de la Selva a partir de dos personatges, Marí, una modista, i Quimet, un seminarista mancat de vocació, ambdós tan primitius com correspon a la societat rural i aïllada en què viuen. A través d'ells, del tot mancats de qualitats morals, queda retratada la luxúria i l’avarícia de l'ambient.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,76 MB
ISBN
9788492549016
AUTOR(A)
Salvador Espriu
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Antigona:fedra:una Altra Fedra Si Us Plau.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Antigona:fedra:una Altra Fedra Si Us Plau en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Antigona:fedra:una Altra Fedra Si Us Plau en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Antigona:fedra:una Altra Fedra Si Us Plau en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Amazon.it: Antígona ; Fedra ; Una altra Fedra, si us plau ...

Compra el libro ANTIGONA - FEDRA - UNA ALTRA FEDRA, SI US PLAU. ESPRIU, SALVADOR (ISBN: 8492549017) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

Antígona / Fedra / Una altra Fedra si us plau

El 1937, Espriu s'havia enfrontat per primera vegada al mite de Fedra, l'esposa del rei d'Atenes enamorada del seu fillastre Hipòlit, en una esplèndida peça narrativa; quaranta anys més tard, a petició de l'actriu Núria Espert, va escriure l'obra dramàtica Una altra Fedra, si us plau, en què, valent-se del recurs del teatre dins el ...

LIBROS RELACIONADOS