El Mestre Pruna - Quadern 2 PDF

Viamistica.es El Mestre Pruna - Quadern 2 Image

El mestre Pruna, pel seu aspecte extravagant, la seua pintoresca indumentària, el seu paraigua de coloraines i el seu lloro xarrador, podria paréixer tot menys un mestre. No obstant això, ho era: el més sorprenent, excèntric i divertit mestre que els seus alumnes pogueren imaginar. Però, en realitat qui era el mestre Pruna? Un ser fantàstic, un mag...? Només un boig estrafolari, o el mestre amb què qualsevol xiquet somia? Com als seus alumnes, el mestre Pruna captivarà també el lector des de les pàgines d?este llibre suggeridor i divertit i l?animarà a la lectura.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,30 MB
ISBN
9788496485495
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mestre Pruna - Quadern 2.pdf

El libro El Mestre Pruna - Quadern 2 en formato PDF. El libro El Mestre Pruna - Quadern 2 en formato MOBI. El libro El Mestre Pruna - Quadern 2 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
CUADERNO DEL MAESTRO 2018-19 | Ideas de AL y PT

5.670 títulos de Julio de 2008 (Pág. 7). Educació eticocívica, 4 ESO, LOE (Valencia). Cuaderno del alumno. Esa inmensa galaxia. Esa poderosa energía. Esos siniestros castillos. Esos voluminosos cerebros.

EL MESTRE PRUNA - QUADERN 2 | VV.AA. | Comprar libro ...

EL MESTRE PRUNA - Quadern 2 9788496485495; Autores: Merce Viana Martinez, Lena Pla Viana, Fernando Almena [Autor] El mestre Pruna, pel seu aspecte extravagant, la seua pintoresca indumentària, el seu paraigua de coloraines i el seu lloro xarrador, podria paréixer tot menys un mestre.

LIBROS RELACIONADOS