Opi I Sardines PDF

Viamistica.es Opi I Sardines Image

És un estiu xafogós i, a falta de res millor a fer, Fabre, professor substitut de socials, es proposa reconstruir la història duna fotografia en blanc i negre trobada entre les pàgines dun llibre. A lanvers, una colla de gent endiumenjada i un home amb una x vermella guixada a la cara. Al revers, una sola indicació: «Sarmenta, 1956».Sarmenta és un lloc imprecís del mapa, una ciutat que es mou a un ritme diferent de la resta i que canvia de posició uns quants metres cada cinquanta anys, però té dues línies de tren que la connecten amb Barcelona. Josep Pla va definir-la com «una de les més nobles i antigues poblacions» del país, tot i ser, tant abans com ara, un munt de ciment i pols envoltat de polígons, boscos ressecs, barris perifèrics i solars pelats.Amb Berta S. Miravent, lestupefaent locutora del programa nocturn de la ràdio local, Fabre anirà seguint el rastre dun boxejador amateur desaparegut i dun trompetista oblidat. Qui va marcar qui amb una creu?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,11 MB
ISBN
9788482649559
AUTOR(A)
Cesc Martinez
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Opi I Sardines.pdf

Descubre el libro de Opi I Sardines con viamistica.es. Lea el PDF de Opi I Sardines en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Opi I Sardines y otros libros de Cesc Martinez.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Amazon.it: Opi i sardines - CESC MARTINEZ MARTINEZ - Libri ...

BT社搜索到4条35775 磁力,35775 bt下载35775 torrent迅雷下载的结果,耗时0.316秒。

Últims programes - L'hora del lector - CCMA

M'agradaria poder explicar l'estil esquerdat d' Opi i sardines , com fa avançar la història amb enginy i engany, com fa una marrada de jazz ...

LIBROS RELACIONADOS