El Meu Amor Sputnik PDF

Viamistica.es El Meu Amor Sputnik Image

Sumiré és una noia impulsiva i desordenada, una admiradora de Kerouac amb aspiracions literàries; i Miu és una dona de negocis, bastant més gran, casada, molt rica i molt bonica. Sumiré estima Miu com no ha estimat mai cap noi. I Miu li podria correspondre, però un obstacle invisible fa que s'allunyi del sexe, i potser del món. Sumiré acompanya la seva amiga fins a una petita illa grega i un cop allà desapareixsense dir res, deixant només uns documents al seu ordinador que revelen un secret esgarrifós sobre l'enigmàtica Miu. Queda per veure si els destins de Miu i Sumiré arribaran a trobar-se algun dia o si el seuencontre passarà sense deixar petja, com el famós satèl·lit rus Sputnik, que va acabar vagarejant per l'espai eternament.El meu amor Sputnik és una novel·la d'intriga eròtica, una història d'amor entre lírica i inquietant, que ens parla de la solitud de la condició humana.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,14 MB
ISBN
9788475969213
AUTOR(A)
Haruki Murakami
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Meu Amor Sputnik.pdf

El libro El Meu Amor Sputnik en formato PDF. El libro El Meu Amor Sputnik en formato MOBI. El libro El Meu Amor Sputnik en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Haruki Murakami. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Libro El Meu Amor Sputnik PDF ePub - LibrosPub

El meu amor Sputnik Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

El meu amor Sputnik de Haruki Murakami - Bajalibros.com

Compra El meu amor Sputnik de Haruki Murakami en Bajalibros, tu tienda de libros online. El meu amor Sputnik de Haruki Murakami - Bajalibros.com Com el viatge etrnament circular del satèl·lit rus Sputnik, però en el context de la gran metròpoli de Tòkio, tres persones es busquen desesperadament i...

LIBROS RELACIONADOS