Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys PDF

Viamistica.es Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys Image

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,68 MB
ISBN
9788434223714
AUTOR(A)
Horacio Elena, Sofia Kloppe
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys.pdf

El libro Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys en formato PDF. El libro Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys en formato MOBI. El libro Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Horacio Elena, Sofia Kloppe. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Jocs de taula - El CAE

Si esteu buscant jocs i activitats per fer amb infants de 3 a 6 anys, aquest és el vostre espai. Us proposem un seguit de webs amb jocs educatius, en alguns trobareu diverses àrees (llengua, matemàtiques, entorn, música), en altres trobareu jocs com trencaclosques, memo, d'habilitat,... les teniu especificades per àrees de treball.

Jocs Per Als Mes Petits De 3 A 4 Anys: Amazon.es: Sofia ...

Les ALITES son les guies de 6 a 10 anys.. Els FALCONS són la fusió de les branques de Castors i de Llops, que fan alguns agrupaments per manca de nens suficients.. Si tens al teu càrrec aquesta branca, la teva és una feina complicada. Els petits no entendran bé les normes dels jocs més difícils, mentre que els grans es poden sentir "ofesos" si els fas jugar a jocs "de nen petit".

LIBROS RELACIONADOS