El Climax PDF

Viamistica.es El Climax Image

Daniel Busquets i Corbera (Barcelona, 1953) és bibliotecari. La seva manca de pressa, així com la consciència del valor que l’assoliment d’un llenguatge propi aporta al fet creatiu, van fer que la seva aparició al panorama de la poesia catalana fos més aviat tardana, sobretot si tenim en compte que la poesia s’associa sovint a un impuls juvenil, però la força de la seva irrupció va ser sorprenent. El lent procés constructiu, onze anys, de La trama perfecta (LaBreu Edicions, 2008; traducció al castellà a Ómicron, 2010) converteix el seu primer llibre en un esdeveniment que aporta una veu del tot innovadora i sorprenent a la nostra literatura. El llibre es converteix en un fetitxe per a molts autors de noves generacions i Busquets, amb una sola obra, crea escola i es converteix en una influència i una referència a tenir molt en compte.L’alquímia que servia per transformar els diferents aspectes de les relacions amoroses extremes en delicats expositors verbals, es converteix, en El clímax, en un viatge paral·lel on l’objecte al voltant del qual giren personatges germans del llibre anterior és l’addicció en tots els seus vessants, fins i tot la que provoca la lectura d’aquest autor sorprenent.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,38 MB
ISBN
9788494096471
AUTOR(A)
Daniel Busquets
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Climax.pdf

El libro El Climax en formato PDF. El libro El Climax en formato MOBI. El libro El Climax en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daniel Busquets. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Radar del tiempo nacional y local, pronóstico diario ...

El clima es la estadística del tiempo atmosférico, normalmente sobre un intervalo de 30 años. [1] Se mide al evaluar los patrones de variación en temperatura, humedad, presión atmosférica, viento, precipitación, cuenta de partícula atmosférica y otras variables meteorológicas en una región dada sobre periodos largos.

Clima - Wikipedia, la enciclopedia libre

Se denomina clímax al punto de mayor intensidad o fuerza en una serie creciente, siendo su punto más alto. De todas maneras, la palabra clímax tiene diversos usos dependiendo del contexto en el cual se la emplee. Para la narratología, que es aquella disciplina que se ocupa de estudiar los elementos fundamentales de la narración, el clímax es el momento en el cual una trama, una obra ...

LIBROS RELACIONADOS