Segona Trobada Universitat De Valencia - Instituts D Estudis Coma Rcals PDF

Viamistica.es Segona Trobada Universitat De Valencia - Instituts D Estudis Coma Rcals Image

La rellevant tasca dels Instituts d'Estudis Comarcals i dels investigadors de la Universitat de València constitueix una labor clau en la investigació, la recuperació i la protecció del nostre valuós patrimoni natural, cultural, històric, paisatgístic, artístic, etc. La Segona Trobada entre Universitat de València i els Instituts d'Estudis Comarcals, origen d'aquesta publicació, respon a la voluntat de col·laboració entre una universitat pública valenciana i unes associacions arrelades i compromeses amb el territori, i amb un llarg recorregut durant les últimes dècades. Una trobada que persegueix, igual que la primera celebrada a la tardor del 2011, establir i consolidar la relació entre la comunitat universitària i els centres d'estudis municipals i comarcals, així com identificar, reflexionar i delimitar les línies de treball conjuntes en temes culturals, mediambientals o socioeconòmics, àrees d'estudi comuns per ambdues parts.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,28 MB
ISBN
9788437090481
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
Segona Trobada Universitat De Valencia - Instituts D Estudis Coma Rcals.pdf

El libro Segona Trobada Universitat De Valencia - Instituts D Estudis Coma Rcals en formato PDF. El libro Segona Trobada Universitat De Valencia - Instituts D Estudis Coma Rcals en formato MOBI. El libro Segona Trobada Universitat De Valencia - Instituts D Estudis Coma Rcals en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Segona Trobada Universitat De València-instituts D'Estudis ...

Col·labora: TROBADA 2019 UNIVERSITAT DE VALÈNCIA-INSTITUTS D'ESTUDIS COMARCALS 15 de febrer de 2019 Facultat de Geografia i Història Sala Joan FuSter Avgda. Blasco Ibañez, 28

PUV Segona Trobada Universitat de València- Instituts d ...

SEGONA TROBADA UNIVERSITAT DE VALENCIA - INSTITUTS D ESTUDIS COMA RCALS de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS