Física I Química. Construïm 2015 3º Eso PDF

Viamistica.es Física I Química. Construïm 2015 3º Eso Image

Llibre de física i química del Projecte Construïm, que tracta les competències des de múltiples vessants i ofereix recursos i entorn de treball digital per a alumnes i mestres.CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu... GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els con- tinguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a l'ESO.PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. En l'etapa de Secundària, Construïm proposa que l'alumne sigui l'eix principal del procés d'aprenentatge, basant-se en aquests tres principis:LA REFLEXIÓ Construïm convida que la reflexió sigui el motor de l'aprenentatge: els conceptes teòrics s'adquireixen a través de l'acte de refl ex...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,28 MB
ISBN
9788466138482
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Física I Química. Construïm 2015 3º Eso.pdf

Descubre el libro de Física I Química. Construïm 2015 3º Eso con viamistica.es. Lea el PDF de Física I Química. Construïm 2015 3º Eso en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Física I Química. Construïm 2015 3º Eso y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Unidad 1 de Física y Química de 3º de E.S.O ...

FÍSICA I QUÍMICA. SÈRIE INVESTIGA 3º SECUNDARIA CATALA ED 2015 de Varios Autores, editado por GRUP PROMOTOR D´ENSENYAMENT I DIFUSIO CATALA (08/06/2015), es imprescindible para repasar los conocimientos básicos y aprender de forma eficaz la materia. Con el proyecto FÍSICA I QUÍMICA.

Física i química. 2 ESO. Construïm PDF Download ...

El projecte Construïm presenta Construïm Digital un entorn virtual d'aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l'activitat docent, en diàleg constant amb el material de l'alumne i els recursos i continguts web de l'entorn.

LIBROS RELACIONADOS