El Baro De Malda: Materials Per A Una Biografia PDF

Viamistica.es El Baro De Malda: Materials Per A Una Biografia Image

Reconstrucció de la vida i el context social i polític que va viure Rafael dAmat, Baró de Maldà, al final del segle XVIII i al començament del XIX. Tot i la gran curiositat que sempre ha despertat aquest personatge que va escriure en català quan poca gent ho feia, ha estat un autor maleït de la literatura catalana. Aquest estudi acaba construint una autèntica biografia de Rafael dAmat que fa palesa la significació de la seva obra.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,43 MB
ISBN
9788484155058
AUTOR(A)
Vicenç Pascual
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Baro De Malda: Materials Per A Una Biografia.pdf

El libro El Baro De Malda: Materials Per A Una Biografia en formato PDF. El libro El Baro De Malda: Materials Per A Una Biografia en formato MOBI. El libro El Baro De Malda: Materials Per A Una Biografia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vicenç Pascual. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Pedro Voltes Bou - Dialnet

Reconstrucció de la vida i el context social i polític que va viure Rafael d'Amat, Baró de Maldà, al final del segle XVIII i al començament del XIX. Tot i la gran curiositat que sempre ha despertat aquest personatge que va escriure en català quan poca gent ho feia, ha estat un autor maleït de la literatura catalana. Aquest estudi acaba construint una autèntica biografia de Rafael d ...

Acadèmia Maldà

EL BARO DE MALDA: MATERIALS PER A UNA BIOGRAFIA de VICENÇ PASCUAL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS