Mossegar La Poma PDF

Viamistica.es Mossegar La Poma Image

Benvingudes a la nostra revolució.Atreveix-te a mossegar la poma!Leticia Dolera ens parla del feminisme com a descobriment, com a revelació i com a teoria política i filosòfica. Mossegar la poma és una invitació perquè les dones s'apoderin de la seva vida i del seu destí. Del cos i de la ment. A cada una li pertanyen els seus somnis, els seus pèls i els seus orgasmes sense que pugui haver-hi cap «superior», grup ni Brando que ho discuteixi.Per molt que ens hagin repetit que Eva va pecar en mossegar la poma, sabem que allò va ser precisament el que la va fer sàvia. Ella va ser la primera, Leticia no serà l'última. Aquesta és una història sobre totes les dones que ens convida a abraçar una causa que és la de totes les persones que somien una societat justa.Una obra fresca, trepidant, intel·ligent i sense prejudicis.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,84 MB
ISBN
9788417423292
AUTOR(A)
Leticia Dolera
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mossegar La Poma.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Mossegar La Poma en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Mossegar La Poma en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mossegar La Poma en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Mossegar la poma - -5% en libros | FNAC

Mossegar la poma és una invitació perquè les dones s'apoderin de la seva vida i del seu destí. Del cos i de la ment. A cada una li pertanyen els seus somnis, els seus pèls i els seus orgasmes sense que pugui haver-hi cap «superior», grup ni Brando que ho discuteixi.

mossegalapoma | El teu podcast de tecnologia i ciència en ...

Sinopsis Mossegar la poma és un recull de trenta-set relats breus sobre l'amor i la seva parella, el desamor. Tots ells tenen la mateixa extensió, i comparteixen l'alegria de qui ha trobat l'amor i la tristesa difusa de qui no sap quant durará, així com l'estímul de qui es troba amb l'inesperat. Mossegar la poma és una crónica sentimental, peró també un exercici sobre les ...

LIBROS RELACIONADOS