La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades PDF

Viamistica.es La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades Image

Quan la millor defensa és un atac... de riure.Una colla de ninotaires catalans ha dit: «Prou!» (de fet, ho diuen cada dia i ningú no els fa cas). I han decidit dibuixar vinyetes en defensa de la cultura catalana i en contra de qui creu que pot trepitjar-la impunement. Així, passen per la punta de la seva ploma personatges com el ministre Wert o el president Rajoy, entitats com el Tribunal Constitucional o la FAES, el LAPAO i el LAPAPYP, la LOMCE, l'IVA... No estalvien tampoc, és clar, crítiques als polítics i la societat catalana: les retallades del Govern, els Mossos, les tradicions més tronades... I com a teló de fons el procés per la independència de Catalunya, la immersió lingüística, els toros, la crisi econòmica, l'escola catalana, etc.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,40 MB
ISBN
9788416139026
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Diari digital líder en català | NacióDigital

Descargar 84 libros en PDF Autor Robert Kirkman página 1. DFsComic Categoría Autor Robert Kirkman - Página 1

Catalunya Nació Independència: 2013

168 títulos de 'Caricaturas e historietas' (Pág. 2). Caricaturas : Ilustradores de los siglos XIX y XX en la Colección Lázaro. La mort novata : suspensos fatals. JUNCEDA 1902-1906. Yorokobu. Era tan suave--.

LIBROS RELACIONADOS