La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades PDF

Viamistica.es La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades Image

Quan la millor defensa és un atac... de riure.Una colla de ninotaires catalans ha dit: «Prou!» (de fet, ho diuen cada dia i ningú no els fa cas). I han decidit dibuixar vinyetes en defensa de la cultura catalana i en contra de qui creu que pot trepitjar-la impunement. Així, passen per la punta de la seva ploma personatges com el ministre Wert o el president Rajoy, entitats com el Tribunal Constitucional o la FAES, el LAPAO i el LAPAPYP, la LOMCE, l'IVA... No estalvien tampoc, és clar, crítiques als polítics i la societat catalana: les retallades del Govern, els Mossos, les tradicions més tronades... I com a teló de fons el procés per la independència de Catalunya, la immersió lingüística, els toros, la crisi econòmica, l'escola catalana, etc.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,34 MB
ISBN
9788416139026
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades.pdf

Descubre el libro de La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades con viamistica.es. Lea el PDF de La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Gran Fabrica D Independentistes: Com Riure Ns (Malgrat Tot) El Wert, El Pp, Les Retallades y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF LA GRAN FABRICA - Angle Editorial

Descargar libros electronicos gratis en español para ebook La gran fàbrica d'independentistes : Com riure'ns (malgrat tot) del Wert, el PP, ...

La gran fàbrica d'independentistes | 9788416139026 | en ...

El gran moment de perill va ser en el moment de màximes retallades i de psicosi de crisi econòmica que ja arribava a tothom. ... fins i tot en persones que no són independentistes: el referèndum. ... Malgrat tot, dependrà també de la rigorositat democràtica amb què es faci tot. Txèquia i Eslovàquia van fer una separació de vellut.

LIBROS RELACIONADOS