La Mirada Del Vampir PDF

Viamistica.es La Mirada Del Vampir Image

... escriure és com clavar els ullals al món per xuclar-ne les vides alienes, que l'escriptor -vampir en la seva biblioteca nocturna- s'alimenta de la sang de les paraules que ha arrabassat del món dels vius, del món de les coses reals (Memòries d'un vampir, pàg. 9).Des del primer paràgraf, l'autor clava els ullals a la caròtida del lector, i no els en treu al llarg dels cinquanta episodis de La mirada del vampir. La xuclada, però, és complaent, com ho és l'estil de Villatoro: una escriptura neta, amable, erudita i alhora desproveïda de floritures innecessàries.El llibre està constituït per contes, narracions, poemes curts i textos que de vegades adquireixen format d'article. Els relats segueixen un fil cronològic que va des del segle XIV fins a la darreria del XX, tot transitant per fets com la descoberta d'Amèrica, la revolució francesa o la guerra dels Balcans i per llocs tan diversos com les illes del Carib, un palauet de Vilnius, els boscos de Sri Lanka, racons de l'Empordà, paisatges de Transsilvània, els rius ombrívols dels Carpats o un hotel de Kosovo.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,38 MB
ISBN
9788448919757
AUTOR(A)
Vicenç Villatoro Lamolla
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Mirada Del Vampir.pdf

El libro La Mirada Del Vampir en formato PDF. El libro La Mirada Del Vampir en formato MOBI. El libro La Mirada Del Vampir en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vicenç Villatoro Lamolla. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Inpohudo: La mirada del vampir (Edicions Generals - Càlam ...

La Mirada del Vampiro. 6.6K likes. Para los amantes de los vampiros, y lo paranormal

LA MIRADA DEL OBSERVADOR | MARC BEHM | Comprar libro ...

En el sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puedes descargar el libro de La mirada del vampir. Este libro fue escrito por el autor Villatoro, Vicenç. ¡Y este autor nunca decepciona!

LIBROS RELACIONADOS