Balança Fiscal Amb Espanya I Subsidarietat Entre Illes PDF

Viamistica.es Balança Fiscal Amb Espanya I Subsidarietat Entre Illes Image

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,42 MB
ISBN
9788489810563
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Balança Fiscal Amb Espanya I Subsidarietat Entre Illes.pdf

El libro Balança Fiscal Amb Espanya I Subsidarietat Entre Illes en formato PDF. El libro Balança Fiscal Amb Espanya I Subsidarietat Entre Illes en formato MOBI. El libro Balança Fiscal Amb Espanya I Subsidarietat Entre Illes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
TEORIA PURA DEL DRET (T. 1) | HANS KELSEN | Comprar libro ...

"La balança fiscal en temps de la confederació". Balança fiscal amb Espanya i subsidiarietat entre Illes. Vol. IV. Eïvissa: Sus Balears, 2003. Pàg. 59-70. "Tomàs y Valiente, Francesc". Veu del Diccionari d'historiografia catalana. Barcelona: Enciclopèdia Catalana, 2003. "Llibre de les Ordinacions fetes sobre l'ofici de Mostassaf".

balança de pagaments de Catalunya: una aproximació als ...

El govern ha emès avui un comunicat en el qual lamenta 'un any més' el dèficit fiscal que pateixen les Illes respecte de l'estat espanyol. L'executiu que presideix Francina Armengol ha aprofitat l'avinentesa per a reclamar una millora del sistema de finançament que equipari el tracte fiscal i l'equitat entre totes les comunitats.

LIBROS RELACIONADOS