Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans PDF

Viamistica.es Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans Image

Les plantes medicinals dels Països Catalans vol ésser una eina de reconciliació de lhome amb la natura; si més no, recordar-li que nés un element més, i que des dantic sha beneficiat de les propietats de les plantes remeieres. Actualment, lhome ha perdut el contacte amb lentorn natural, el seu coneixement. Ignora la importància de les plantes medicinals i les seves possible aplicacions. Gran part daquests coneixements, com daltres aspectes de la cultura popular, reculen fins a desaparèixer. Aquesta guia permet descobrir una sèrie despècies, curosament seleccionades, de recrear-se amb la seva observació i de fer-ne ús per a alleugerir els símptomes dalgunes malalties. Daltra banda, és una guia útil per a conèixer lentorn, gaudir-ne i respectar-lo; si més no perquè en el manteniment de la diversitat i en la conservació del patrimoni que representen totes les espècies vegetals podem trobar remeis fins ara desconeguts.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,76 MB
ISBN
9788473069366
AUTOR(A)
Angel M. Romo I Diez
FECHA
1997
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans.pdf

Descubre el libro de Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans con viamistica.es. Lea el PDF de Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans y otros libros de Angel M. Romo I Diez.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
RECURS: pòster de plantes aromàtiques i medicinals dels ...

La revista Presència regalarà el cap de setmana del 29 d'abril 2012 un pòster de les plantes aromàtiques i remeieres dels Països Catalans, patrocinat per Catalunya Caixa. Presència és una capçalera històrica de la premsa en català que des de l'estiu del 2001 és la revista setmanal en català amb més difusió, amb uns 65.000…

Plantes aromàtiques i remeieres dels Països Catalans

Guia de plantes medicinals dels Països Catalans Maria Manonelles, Núria Duran i Ramon Pascual En aquest llibre hi trobarem descrites i localitzades 64 plantes medicinals autòctones, que s'han escollit per ser molt corrents a casa nostra i per estar acceptades com a plantes medicinals utilitzables, segons l'OMS i l'ESCOP, entre d'altres.

LIBROS RELACIONADOS