Divina Comedia. Purgatori. PDF

Viamistica.es Divina Comedia. Purgatori. Image

La figura de Dante Alighieri (1265-1321) ocupa un lloc de privilegi en el panorama de la literatura universal, i la seva obra mestra, la Divina Comèdia, ha esdevingut al llarg dels segles un dels tresors més preuats de la cultura occidental i un títol mític de la història de la literatura. A la Comèdia, que Boccaccio va qualificar de Divina immediatament després de la seva aparició, el Dant hi modula un llenguatge nou i estructura una obra excepcional capaç d'identificar història i filosofia, mite i ciència, a través del discurs d'un viatge i d'una ficció literària. La Divina Comèdia es presenta com una narració que inclou tots els sentits de la vida, de la història i del conjunt dels coneixements del seu temps. El seu propòsit era mostrar el camí de la felicitat, que passava per dos estadis previs a l'entrada al Paradís. En aquest camí, l'home ha de ser acompanyat per la raó humana, representada per Virgili, i per la revelació, que personifica Beatriu.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,32 MB
ISBN
9788499302614
AUTOR(A)
Dante Alighieri
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Divina Comedia. Purgatori..pdf

Descubre el libro de Divina Comedia. Purgatori. con viamistica.es. Lea el PDF de Divina Comedia. Purgatori. en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Divina Comedia. Purgatori. y otros libros de Dante Alighieri.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La Divina Comedia (Purgatorio, Cielo) - Dante Alighieri ...

Sinopsis de la Divina Comedia. Conocida en el mundo de la Literatura como "la obra más perfecta de la humanidad", tal cual la bautizaría el autor argentino Jorge Luis Borges, la Divina Comedia constituye la obra maestra del poeta florentino Dante Alighieri, quien invirtió trece años de su vida (1307-1321) en perfeccionarla.

Divine Comedy - Wikipedia

Il capolavoro di Dante Alighieri IN ANIMAZIONE 3D! Purgatorio, primo e secondo canto: commento e riassunto in prosa. Gli autori dell'opera audiovisiva, pubbl...

LIBROS RELACIONADOS