Divina Comedia. Purgatori. PDF

Viamistica.es Divina Comedia. Purgatori. Image

La figura de Dante Alighieri (1265-1321) ocupa un lloc de privilegi en el panorama de la literatura universal, i la seva obra mestra, la Divina Comèdia, ha esdevingut al llarg dels segles un dels tresors més preuats de la cultura occidental i un títol mític de la història de la literatura. A la Comèdia, que Boccaccio va qualificar de Divina immediatament després de la seva aparició, el Dant hi modula un llenguatge nou i estructura una obra excepcional capaç d'identificar història i filosofia, mite i ciència, a través del discurs d'un viatge i d'una ficció literària. La Divina Comèdia es presenta com una narració que inclou tots els sentits de la vida, de la història i del conjunt dels coneixements del seu temps. El seu propòsit era mostrar el camí de la felicitat, que passava per dos estadis previs a l'entrada al Paradís. En aquest camí, l'home ha de ser acompanyat per la raó humana, representada per Virgili, i per la revelació, que personifica Beatriu.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,47 MB
ISBN
9788499302614
AUTOR(A)
Dante Alighieri
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Divina Comedia. Purgatori..pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Divina Comedia. Purgatori. en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Divina Comedia. Purgatori. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Divina Comedia. Purgatori. en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La divina comedia 【resumen y personajes】 - Resumen.club

El Purgatorio es el segundo de los tres cantos de La Divina Comedia de Dante Alighieri.Lo antecede el del Infierno y le sigue el del Paraíso.El Purgatorio de Dante se divide en Antepurgatorio, Purgatorio y Paraíso terrestre.La estructura moral del Purgatorio sigue la clasificación tomística de los vicios del amor mal dirigido, y no hace referencia a culpas específicas.

DIVINA COMEDIA. PURGATORI : Agapea Libros Urgentes

LA DIVINA COMEDIA EL INFIERNO Ante las puertas del infierno. Aquí se encuentran, entre lamentos de dolor y de ira, las "gentes que vivieron sin gloria ni infamia", mezcladas con los ángeles que no se rebelaron contra Dios, pero no por lealtad, sino para evitar las consecuencias de tomar partido en la lucha entre el bien y el mal.

LIBROS RELACIONADOS