Divina Comedia. Purgatori. PDF

Viamistica.es Divina Comedia. Purgatori. Image

La figura de Dante Alighieri (1265-1321) ocupa un lloc de privilegi en el panorama de la literatura universal, i la seva obra mestra, la Divina Comèdia, ha esdevingut al llarg dels segles un dels tresors més preuats de la cultura occidental i un títol mític de la història de la literatura. A la Comèdia, que Boccaccio va qualificar de Divina immediatament després de la seva aparició, el Dant hi modula un llenguatge nou i estructura una obra excepcional capaç d'identificar història i filosofia, mite i ciència, a través del discurs d'un viatge i d'una ficció literària. La Divina Comèdia es presenta com una narració que inclou tots els sentits de la vida, de la història i del conjunt dels coneixements del seu temps. El seu propòsit era mostrar el camí de la felicitat, que passava per dos estadis previs a l'entrada al Paradís. En aquest camí, l'home ha de ser acompanyat per la raó humana, representada per Virgili, i per la revelació, que personifica Beatriu.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,54 MB
ISBN
9788499302614
AUTOR(A)
Dante Alighieri
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Divina Comedia. Purgatori..pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Divina Comedia. Purgatori. en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Divina Comedia. Purgatori. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Divina Comedia. Purgatori. en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La Divina Comedia - Dante Alighieri (Resúmenes) - Purgatorio

DIVINA COMEDIA VOL. 1: INFIERNO de DANTE ALIGHIERI. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Divina comedia - Wikipedia, la enciclopedia libre

No olvides compartir y darle like, Gracias. This feature is not available right now. Please try again later.

LIBROS RELACIONADOS