Crits De Dolor... No Els Sentiu? PDF

Viamistica.es Crits De Dolor... No Els Sentiu? Image

La Bíblia conté bellíssimes històries d’amor i d’amistat. Ens ajuda a entrar en un món encisador i alhora terrible, per la violència que mostra al Primer Testament. La Bíblia és un condensat de passions humanes que han forjat el nostre imaginari col·lectiu al llarg dels segles: només cal resseguir la literatura, l’art, la música i el cinema. La Bíblia, com se sol dir, és «el gran codi» de la cultura universal. L’autora desgrana històries de dones en relació amb altres dones i sobretot amb els homes. Descriu situacions d’amor tendre i de violència que apareixen al Primer Testament. I es revolta contra aquells relats bíblics on es defensa la «guerra santa» i la violència contra les dones. El llibre acaba amb el relat de Zacaries i Elisabet, que són la porta que ens obre cap al Déu de l’amorentranyable que apareix ja al Primer Testament, però que es revela en Jesús. El bisbe Pere Casaldàliga, en un e-mail, agraeix a la Sefa que parli «en termes cristians i femenins [...]inculturant femeninament l’Evangeli i l’Església de Jesús».

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,60 MB
ISBN
9788498463842
AUTOR(A)
Sefa Amell
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Crits De Dolor... No Els Sentiu?.pdf

Descubre el libro de Crits De Dolor... No Els Sentiu? con viamistica.es. Lea el PDF de Crits De Dolor... No Els Sentiu? en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Crits De Dolor... No Els Sentiu? y otros libros de Sefa Amell.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Todos los libros del autor Sefa Amell

Crits de dolor... no els sentiu? Sefa Amell Comas 184 pàgines. Des de la Bíblia les dones interpel·len la Història. VEURE MÉS. Diàleg de sords? Joan Morera Perich 120 pàgines. Diàleg de sords? pretén donar eines bàsigques per a caminar enmig dels conflictes a tots aquells que s'atreviexen a creuar els límits de la superficialitat.

Els crits de plaer - Fòrums - Racó Català

No estic gaire acostumada als gemecs masculins, solen desconcentrar-me quan sóc jo qui s'ho està currant, sobretot si son aguts i repetitius. En canvi, els de dona no em molesten tant a menys que siguin excessivament estridents. Personalment, per al gemec masculí el tinc tant, tant associat al clímax que se'm fa estrany que es prolongui molt.

LIBROS RELACIONADOS