Crits De Dolor... No Els Sentiu? PDF

Viamistica.es Crits De Dolor... No Els Sentiu? Image

La Bíblia conté bellíssimes històries d’amor i d’amistat. Ens ajuda a entrar en un món encisador i alhora terrible, per la violència que mostra al Primer Testament. La Bíblia és un condensat de passions humanes que han forjat el nostre imaginari col·lectiu al llarg dels segles: només cal resseguir la literatura, l’art, la música i el cinema. La Bíblia, com se sol dir, és «el gran codi» de la cultura universal. L’autora desgrana històries de dones en relació amb altres dones i sobretot amb els homes. Descriu situacions d’amor tendre i de violència que apareixen al Primer Testament. I es revolta contra aquells relats bíblics on es defensa la «guerra santa» i la violència contra les dones. El llibre acaba amb el relat de Zacaries i Elisabet, que són la porta que ens obre cap al Déu de l’amorentranyable que apareix ja al Primer Testament, però que es revela en Jesús. El bisbe Pere Casaldàliga, en un e-mail, agraeix a la Sefa que parli «en termes cristians i femenins [...]inculturant femeninament l’Evangeli i l’Església de Jesús».

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,23 MB
ISBN
9788498463842
AUTOR(A)
Sefa Amell
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Crits De Dolor... No Els Sentiu?.pdf

El libro Crits De Dolor... No Els Sentiu? en formato PDF. El libro Crits De Dolor... No Els Sentiu? en formato MOBI. El libro Crits De Dolor... No Els Sentiu? en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sefa Amell. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Crits de dolor... no els sentiu?: Des de la Bíblia les ...

Vaig com les aus quan ha perdut el fill, que giravoltem sense haver consol, amb crits de sang alerten son estol com si lo món entrés en gran perill. E giravolten sens defalliment entorn del lloc on lo fill han deixat e no els par vera la veracitat perquè els daria molt major turment.

El cor de Crist, pau dels cristians - Opus Dei

Presentació del llibre "Crits de dolor... no els sentiu?" de Sefa Amell. Quan no fa ni dos anys que la Sefa va presentar el seu llibre Maria de Natzaret, ens en presenta ara un de nou: "Crits de dolor... no els sentiu? Des de la Bíblia les dones interpel·len la Història".

LIBROS RELACIONADOS