Dialegs Entre Tres PDF

Viamistica.es Dialegs Entre Tres Image

Amb motiu de l'Any Llompart, reeditam aquest llibre amb la incorporació de noves cartes inèdites, que enriqueixen una amistat epistolar entre tres grans homes de lletres: Pau Faner, Josep Maria Llommpart i Francesc de Borja Moll. Diàlegs entre tres, amb l'estudi introductori de Pilar Arnau i Segarra, dona testimoni de la tasca cultural, literària i editorial al nostre país durant l'època decisiva dels anys 70 i principis dels 80, quan tot estava per fer, i tot era possible.Aquest treball epistolar comprèn, d'una banda, les cartes adreçades per Josep Maria Llompart a Pau Faner (setze cartes) i les de Pau Faner a Josep Maria Llompart (sis cartes i un text d'agraïment públic), i, de l'altra, les de Francesc de Borja Moll a Pau Faner (deu cartes) i les de Faner a Moll (dotze cartes). En total, són quaranta-quatre cartes escrites entre 1972 i 1986, que no es poden presentar creuades perquè no es tracta d'un corpus tancat, mancat com està d'alguns documentals, els quals, tanmateix, no resten importància als escrits transcrits, ni generen dificultats de comprensió. El fet d'ofereir els textos sota criteris cronològics i autorials permet, sobretot, emprendre un recorregut historicogeogràfic i biogràfic dels tres signants, però, també, descobrir determinats trets del món cultural i editorial dels anys setanta i vuitanta dels territoris insulars.Si la relació epistolar entre Josep Maria Llompart i Pau Faner posa de manifest una estreta relació de mestre a deixeble, centrada en l'àmbit de la crítica encoratjadora i estimulant; la mantinguda entre Moll i Faner deixa entreveure altres tipus de complicitats més menorquines per les esperances literàries que Faner desperta en Moll. La lectura d'aquestes cartes, en fi, aporta informació no només sobre la vinculació literària d'aquestes tres figures del panorama literari insular contemporani, sinó també sobre temes relacionats amb el món editorial i cultural en general.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,62 MB
ISBN
9788415291480
AUTOR(A)
Pilar Arnau I Segarra
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dialegs Entre Tres.pdf

El libro Dialegs Entre Tres en formato PDF. El libro Dialegs Entre Tres en formato MOBI. El libro Dialegs Entre Tres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pilar Arnau I Segarra. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF El diálogo. Estilo directo e indirecto

diÀlegs entre tres. cartes de pau faner, josep maria llompart i francesc de borja moll, arnau i segarra, pilar (ed.), 15,00€. ...

Diálogo en inglés en un restaurante con traducción al español

guardar Guardar DIALOGO TRES PERSONAS (1) para más tarde. 6 6 voto positivo, Marcar este documento como útil 6 6 votos negativos, Marcar este documento como no útil Insertar. Compartir. ... Entre Todos N° 463 . Cargado por. Iglesia Católica Montevideo. Partituras de Tango Empa. Cargado por. Daniel Perez.

LIBROS RELACIONADOS