Entre Bellesa I Dolor PDF

Viamistica.es Entre Bellesa I Dolor Image

De l'obra poètica de Lluís Solà n'havien aparegut, fins ara, dos volums: De veu en veu (2001) i L'arbre constant (2003). Cadascun d'aquests volums aplegava uns quants llibres de versos de l'autor, sempre inèdits, i van tenir una recepció òptima.Ara, set anys després d'aquella revelació, Entre bellesa i dolor reprèn la difusió de l'obra poètica inèdita de Lluís Solà. Els sisllibres que integren el nou volum confirmen sense cap ombra de dubte la singularitat i la presència d'una veu poèticaimprescindible.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,66 MB
ISBN
9788429765052
AUTOR(A)
Lluis Sola Sala
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entre Bellesa I Dolor.pdf

El libro Entre Bellesa I Dolor en formato PDF. El libro Entre Bellesa I Dolor en formato MOBI. El libro Entre Bellesa I Dolor en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Sola Sala. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Read Entre bellesa i dolor (Poesia) PDF - JasonLelioPro

ENTRE BELLESA I DOLOR, LLUÍS SOLÀ SALA, 7,99€. Lluís Solà (Vic, 1940) és membre fundador i director de la revista Reduccions (1977). És autor i director de teat...

Dolor de costado: síntomas, causas y tratamiento

Amantes y enemigos: Cuentos de parejas PDF Download. Amigas entre fogones (Grandes Novelas) PDF Download. Arte De La Mentira Politica,El Ne PDF Kindle. Ashenden o el agente secreto PDF Kindle. Ashford Park PDF Kindle. Así debería ser la vida PDF Online. Atardecer en París PDF Online.

LIBROS RELACIONADOS