La Casa De Caritat PDF

Viamistica.es La Casa De Caritat Image

La Casa de Caritat descriu l`organització i reconstrueix la vida durant els darrers dos segles d`aquesta institució ubicada al barri del Raval barceloní. Explica les argumentacions i les retòriques sobre la pobresa i el servei assistencial al segle xix, i les diferents propostes arquitectòniques que volgueren adaptar-se tant a les noves polítiques socials com a les necessitats dels acollits. Relata el moment de canvi de paràmetres en quant a la voluntat de modernització de la política assistencial i de beneficència que va suposar la Mancomunitat de Catalunya, els anys republicans i l`ensulsiada que representà la derrota davant Franco, i, finalment, el trasllat a la Vall d`Hebron com a sortida a una Casa de Caritat cada cop més envellida i obsoleta.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,31 MB
ISBN
9788498037326
AUTOR(A)
Carles Pantaleón Gamisans, Montserrat Rosell Colomina, Jaume Serrallonga Urquidi, Joan Gabriel Sirven, Pere Enrech Molina
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Casa De Caritat.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de La Casa De Caritat en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de La Casa De Caritat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Casa De Caritat en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La Casa de Caritat :: Libelista

Para poder ingresar en la residencia fundació casa de caritat - residència mare janer es necesario cumplir estos criterios de admisión: preferentemente personas válidas (las situaciones de invalidez serán valoradas debidamente), residentes en cervera o comarca y jubiladas.

Inicio | Filles de la Caritat Fundació Social

La dura realitat de la Casa de Caritat "De la Casa de Caritat, avui només en queda el record, mentre els seus edificis es van esborrant amb el pas del temps, uns enderrocats i d'altres adaptats a nous usos", explica Jaume Rosell al primer capítol del llibre dedicat a La Casa de Caritat, coordinat per Pere Gabriel i publicat per la Diputació de Barcelona.

LIBROS RELACIONADOS