Ombres A La Foscor PDF

Viamistica.es Ombres A La Foscor Image

Sant Joan potser és la millor festa de l’any, però la nit més llarga pot despertar les ànimes que ens volen confessar els seus secrets més amagats.Sis joves van d’excursió a la muntanya per passar-hi la nit de Sant Joan. En principi tot va bé, però el fantasma de la víctima d’un terrible accident ocorregut al mateix indret fa justament un any està en la ment de tots. Els joves són conscients que Sant Joan és el terrible aniversari en què una noia va morir arran d’una broma pesada d’uns companys de classe. De seguida comencen a percebre una presència estranya que els envolta i la por s’apodera del grup. Algú els segueix...Qui els vol espantar? O potser es tracta d’una venjança del passat?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,96 MB
ISBN
9788490578650
AUTOR(A)
Arturo Padilla De Juan
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ombres A La Foscor.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Ombres A La Foscor en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Ombres A La Foscor en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ombres A La Foscor en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Ombres a la foscor (Catalan Edition) eBook: de Juan ...

Descargar Ombres a la foscor (L' illa del temps) PDF Gratis, Buscas páginas para descargar libros electrónicos gratuitos en español en PDF, Ebooks, ePub y MOBI? Conoce páginas legales y libres de derechos. Descargar Ombres a la foscor (L' illa del temps) PDF Gratis Libros digitales en español - Descarga de libros en formatos EPUB y PDF.

OMBRES A LA FOSCOR | ARTURO PADILLA DE JUAN - Santos Ochoa

Ombres a la foscor . Situat en un moment dolç de la seva carrera literària, ja que aquest 2015 fins avui ha publicat tres nous títols en diferents segells literaris, el jove Arturo Padilla de Juan (Montornès del Vallès, 1989) ens ofereix Ombres a la foscor.

LIBROS RELACIONADOS