Ombres A La Foscor PDF

Viamistica.es Ombres A La Foscor Image

Sant Joan potser és la millor festa de l’any, però la nit més llarga pot despertar les ànimes que ens volen confessar els seus secrets més amagats.Sis joves van d’excursió a la muntanya per passar-hi la nit de Sant Joan. En principi tot va bé, però el fantasma de la víctima d’un terrible accident ocorregut al mateix indret fa justament un any està en la ment de tots. Els joves són conscients que Sant Joan és el terrible aniversari en què una noia va morir arran d’una broma pesada d’uns companys de classe. De seguida comencen a percebre una presència estranya que els envolta i la por s’apodera del grup. Algú els segueix...Qui els vol espantar? O potser es tracta d’una venjança del passat?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,74 MB
ISBN
9788490578650
AUTOR(A)
Arturo Padilla De Juan
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ombres A La Foscor.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Ombres A La Foscor en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Ombres A La Foscor en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ombres A La Foscor en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Faristol. Crítica del llibre: Ombres a la foscor

Descargar libro OMBRES A LA FOSCOR EBOOK del autor ARTURO PADILLA DE JUAN (ISBN 9788490578780) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

Arturo Padilla de Juan » Ombres a la foscor

Resúmenes de libros, apuntes, ensayos, monografías, tareas y otras ayudas para que puedas hacer tus trabajos o para que puedas escoger tus próximas lecturas.

LIBROS RELACIONADOS