Un Angel Per A L Erika / Ningu Nomes Aixo PDF

Viamistica.es Un Angel Per A L Erika / Ningu Nomes Aixo Image

Aquest llibre recull la narració premiada en el IX Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, convocat per l’Ajuntament de Vilabella, l’autora de la qual és Mercè Malé Gardella, i una menció del jurat per l’obra de Ricard Desola Mediavilla. Integraren el jurat d’aquesta novena edició: Jaume Aguadé i Sordé, Miquel M. Gibert i Pujol, David Rabadà i Vives, Francesc Roig i Queral i Jaume Saltó i Coscolín.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,97 MB
ISBN
9788497918831
AUTOR(A)
Merce Male Gardella, Ricard Desola Mediavilla
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Angel Per A L Erika / Ningu Nomes Aixo.pdf

El libro Un Angel Per A L Erika / Ningu Nomes Aixo en formato PDF. El libro Un Angel Per A L Erika / Ningu Nomes Aixo en formato MOBI. El libro Un Angel Per A L Erika / Ningu Nomes Aixo en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Merce Male Gardella, Ricard Desola Mediavilla. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
A la recerca de Ricard Bellveser | Comunidad Valenciana

TERRA BAIXA. Introducció. Terra Baixa és una obra d'Àngel Guimerà publicada l'any 1897.Pertany a la tradició ltiterària del Realisme, perquè tracta sobre les vides d'uns personatges d'una clase social pobra, de treballadors "dominats" per un amo, un "amo de tot".. Terra Baixa és un drama, pertany a la segona etapa ( entre 1890 i 1900), un moment de plenitud per a Ángel Guimerà.

CEIP Àngel Ruiz i Pablo

Del 7 a l'11 de setembre. Recorrerà la Rambla del Celler (per als vianants). Terrassa. Del 14 al 18 de setembre. Circularà pel parc de Vallparadís. Sabadell. Del 21 al 23 de setembre. Anirà de la plaça de l'Àngel fins a l'Ajuntament. Girona. Del 26 al 28 de setembre. Unirà una parada de transport públic amb el campus universitari de ...

LIBROS RELACIONADOS