Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) PDF

Viamistica.es Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) Image

Deixebles i professors trobaran en aquest volum els continguts corresponents al primer curs de Grau Mitjà de forma ordenada, progressiva i pràctica. Els conceptes teòrics shan ampliat dacord amb les exigències del currículum sense perdre per això concisió i claredat. Sha donat especial importància a la inclusió de repertori a lapartat d’entonació i la pràctica dels diferents timbres en els dictats que sinclouen i que, juntament amb les audicions, estan gravats al CD que acompanya el llibre.Els acompanyaments corresponents a les lliçons de solfeig, així com el solucionari es troben en un llibre que es ven per separat.Cada unitat està estructurada en 9 apartats, visualment diferenciats amb la icona correspo nent:LECTURA: El formen diversos exercicis destinats a treballar la lectura de notes i de ritmes, fent especial incidència en la polirítmia i la lectura polifònica.ENTONACIÓ: Format per quatre exercicis dentonació, un transport i doslliçons de solfeig. Aquest apartat està destinat a treballar especialment loïda relatiu i el sentit tonal.REPERTORI: Recull material divers, tant pel que fa al gènere (vocal i instrumental) com a lèpoca (del Renaixement al segle XX) i al grau de dificultat.TEORIA: Conceptes que serveixen de suport a la resta dels apartats i que amplien molts dels continguts que ja apareixien en el nivell elemental.HARMONIA: Sutilitza lensenyament tradicional de lharmonia per a introduir la comprensió dels processos cadencials de la frase harmònica, així com els elements melòdics i contrapuntístics.ANÀLISI: Es treballa bàsicament laspecte formal de la composició, amb fragments extrets del període corresponent al Classicisme musical.CREATIVITAT: Es proporcionen recursos per a la creació de melodies, la seva corresponent harmonització i el desenvolupament de dissenys dacompanyament.HISTÒRIA I AUDICIÓ: Es centren en lestudi de les característiques estilístiques i formals dels diferents períodes de la Història de la Música, emmarcats en el seu context històric.DICTAT: Deu exercicis de dictat per unitat que treballen aspectes com ara escales, intervals i acords, el reconeixement rítmic, melòdic i harmònic. Sinclouen en el CD, presentats amb diferents timbres instrumentals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,16 MB
ISBN
9788480207225
AUTOR(A)
J. Custodio De Alba
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd).pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pentagrama Llenguatge Musical Nº 1 Grau Mitja (Incluye Cd) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Comprar Partitura Llenguatge Musical Grau Mitjà 2 Grado ...

Llenguatge musical Diaula (Grau elemental) Es una colección donde se desarrolla la asignatura de lenguaje musical de Grado Elemental de la educación musical según la nueva ordenación, en lengua catalana, siguiendo la metodología de la Escuela Diaula (Método Martenot).

Pentagrama Grau Mitjà 2 Llenguatge Musical de Custodio de ...

Llenguatge musical Diaula (Grau elemental) Es una colección donde se desarrolla la asignatura de lenguaje musical de Grado Elemental de la educación musical según la nueva ordenación, en lengua catalana, siguiendo la metodología de la Escuela Diaula (Método Martenot).

LIBROS RELACIONADOS