Quimica (Serie Batxillerat) PDF

Viamistica.es Quimica (Serie Batxillerat) Image

L¿objectiu d¿aquest llibre és ajudar l¿alumne a preparar un examen final de Batxillerat. Al llibre hi ha els recursos necessaris: un breu repàs teòric, algunes orientacions i moltes qüestions i problemes per practicar, que es corresponen a preguntes proposades en aquest tipus d¿exàmens. A cada unitat hi ha els apartats següents: Conceptes i lleis fonamentals. Es repassen els fonaments bàsics de la unitat i les lleis químiques que s¿hi utilitzen. Continguts bàsics. Com es resol un problema de...? Es donen consells per resoldre els problemes referents al tema de la unitat. Compte, no falleu! Es repassen els errors més habituals en la resolució de problemes i qüestions. Qüestions i problemes resolts. Es plantegen i resolen, pas a pas, problemes i qüestions representatius del tema. Examen de la unitat. Es proposa un examen del tema i se n¿inclou la solució, pas a pas. Examen global. Es planteja un examen global i es donen les solucions. Aquest examen és acumulatiu, és a dir, inclou preguntes d¿unitats anteriors.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,97 MB
ISBN
9788448141486
AUTOR(A)
Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Quimica (Serie Batxillerat).pdf

Descubre el libro de Quimica (Serie Batxillerat) con viamistica.es. Lea el PDF de Quimica (Serie Batxillerat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quimica (Serie Batxillerat) y otros libros de Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Física Y Química // 1º Bachillerato.

Solucionario del libro Física y Química 1º Bachillerato Santillana Proyecto Saber Hacer Serie Investiga

Apuntes química 2º Bachillerato - escritoscientificos.es

Facebook Twitter Google+ Ejercicios y problemas resueltos de fisica y química 1º bachillerato , Mas que un examen lo que vamos a realizar es un repaso para preparar el examen final de Física y química de 1 º bachillerato , Están desarrollados todos los temas excepto el MAS .Si ves que flojeas en algún tema […]

LIBROS RELACIONADOS