Diccionari Il.lustrat Arab-catala PDF

Viamistica.es Diccionari Il.lustrat Arab-catala Image

El Diccionari Il.lustrat àrab-català és un recurs fàcil i divertit per iniciar-se en l’aprenentatge de qualsevol d’aquestes dues llengües. Donades les seves característiques, és adequat per a qualsevol edat. Per facilitar l’aprenentatge, el llibre està dividit en 12 centres d’interès relacionats amb el vocabulari bàsic necessari per a l’ús de cada dia. Cada paraula ve acompanyada amb una il.lustració i la grafia en ambdues llengües. En cada un dels centres d’interès hi ha elements culturals àrabs, de manera que és fàcil per part de pares i educadors treballar aspectes de la diversitat cultural. En les pàgines centrals hi ha un glossari amb tots els termes dividits en quatre columnes que, d’esquerra a dreta, representen: la paraula catalana, la pronúncia fonètica d’aquesta paraula escrita en grafia àrab, la pronúncia fonètica del terme àrab escrit en caràcters llatins i la paraula àrab.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,62 MB
ISBN
9788489902602
AUTOR(A)
Ahmad Alkuwaifi, Montserrat Torres Fabres
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Diccionari Il.lustrat Arab-catala.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Diccionari Il.lustrat Arab-catala en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Diccionari Il.lustrat Arab-catala en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diccionari Il.lustrat Arab-catala en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Acollida d'alumnat nouvingut | Servei Educatiu Santa ...

En la línia de la professió docent hom pretén en aquest bloc posar a l'abast un referent que concentre els esforços, dispersos en la xarxa en llengua catalana, per fer més funcionals les possibilitats educatives i culturals que ofereixen les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

SEGON DE BAT: Programació i materials didàctics

Galí; Introdueix l'alumnat a un nivell bàsic de llengua catalana a partir d'activitats que desenvolupen les habilitats bàsiques d'escoltar, parlar, llegir i escriure.

LIBROS RELACIONADOS