La Pell Imaginada PDF

Viamistica.es La Pell Imaginada Image

Josep-Ramon Bach (Sabadell, 1946). Poeta, narrador i dramaturg. Segons l’editor i crític Manuel Costa: “Bach és un illot solitari dins la poètica catalana, allunyat de tots els ismes, dels grupuscles i de les més acreditades escoles, conrea la ironia i la tendresa en un viatge impossible cap a una felicitat imaginada que el lector estima i agraeix.”

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,82 MB
ISBN
9788412008432
AUTOR(A)
Josep-ramon Bach, Joan Aregall
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Pell Imaginada.pdf

Descubre el libro de La Pell Imaginada con viamistica.es. Lea el PDF de La Pell Imaginada en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Pell Imaginada y otros libros de Josep-ramon Bach, Joan Aregall.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La "pell de brau" ante un cisne negro | Periódico Diagonal

La pell sobre el setí, és el llibre que tanca la trilogia eròtica de M. Cartró, centrada en l'orgia, tema imaginat i fantasiat manta vegades, i també tema ancestral de les relacions sexuals des dels orígens de la humanitat.

Críticas de La piel fría (2017) - FilmAffinity

De la teva pell amb la meva, (la vida que passa a través nostre) Busco dins teu, els vaixells enfonsats dels dies. Busco la clau del teu regne amb les cançons, Vull descobrir-te amb tot el cos, Arribar-te a la boca, robar-te l'aire, I tremolar tots dos com una lluna a l'aigua. No vull veure't, vull mirar-te, No vull imaginar-te, vull sentir-te,

LIBROS RELACIONADOS