Pell De Pruna PDF

Viamistica.es Pell De Pruna Image

Silveri és un jove conciliador, treballador, amb idees moderades i simpatitzant de les causes perdudes... un bon xic, en definitiva, que faria una vida normal si no fóra perquè el seu èxit extraordinari amb les dones el posa en més d’una situació compromesa i incòmoda. La incorporació de Silveri com a nou professor a l’institut no deixarà indiferents professores ni alumnes. Des del primer dia, les peripècies amoroses del protagonista es barrejaran indestriablement amb la seua vida laboral i desencadenaran una sèrie de situacions insòlites i divertides que trasbalsaran la rutina de la comunitat educativa. L’humor i la ironia marquen el rumb de Pell de pruna, XIV Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida, a través, fonamentalment, d’uns diàlegs insinuadors i d’escenes d’un erotisme sense embuts.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,55 MB
ISBN
9788498242539
AUTOR(A)
Joan Olivares
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pell De Pruna.pdf

Descubre el libro de Pell De Pruna con viamistica.es. Lea el PDF de Pell De Pruna en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pell De Pruna y otros libros de Joan Olivares.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Ressenya Pell De Pruna - Trabajos de investigación - 1009 ...

L'endemà, posau la greixonera al foc, al mínim, i afegiu-hi l'aigua i, si us hi agrada, un canonet de canyella i la pell d'una llimona. Coeu-les a poc foc i en bulls curts. No les torneu a bullir fins que siguin ben fredes. Repetiu el procés durant dos o tres dies, fins aconseguir la textura desitjada.

Pell de pruna - Librería Nevada

Descargar libro PELL DE PRUNA EBOOK del autor JOAN OLIVARES ALFONSO (ISBN 9788498246735) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

LIBROS RELACIONADOS