Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) PDF

Viamistica.es Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) Image

El volum que teniu a les mans és el primer Quadern d’una sèrie que amb el títol de Català guai és dedicat a la fonètica i l’ortografia. Tant en aquest volum com en els que vindran a continuació, Català guai, no pretén pas, de cap manera, entrar en la tan trompetejada —per mal plantejada— polèmica entorn a l’absurda dicotomia català heavy/català light, ni tampoc vol oferir cap tercera via. Es tracta, simplement, d’un material fungible —però ben editat, amb tipografia, en forma de llibre— pensat, sobretot, per a aquells alumnes que vulguin o necessitin recuperar la part d’ortografia treballant pel seu compte, paral·lelament a les activitats pròpies de laprogramació del curs o durant les vacances d’estiu. A més a més, el llibre pot ser útil com a material per treballar a classe, amb el guiatge i la intervenció del professor, sobretot en crèdits monogràfics, hores B, etc. La idea de les autores sobre l’aprenentatge de l’ortografia es basa en el matrimoni —no sempre ben avingut— de fonètica i ortografia. Per això, parteixen d’uns continguts fonètics bàsics i en treballen la representació en la llengua escrita. Els eixos o criteris principals sobre els quals gira el mètode són els següents: a) donar primacia a la norma per damunt de les excepcions; b) partir de frases normals, versemblants, i per tant —en contrast amb...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,82 MB
ISBN
9788475841267
AUTOR(A)
Merce Foradada Morillo, Lupe Moratalla
FECHA
1994
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.).pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Libros para aprender catalán | Casa del Libro

Libros sobre Gramática, sintaxis y morfología

PDF NIVELL DE SUFICIÈNCIA - blogs.cpnl.cat

>Carpeta d'exàmens de Valencià a les PAU: models de juny i juliol dels anys 2015-2018 amb clau de respostes. >Models antics d'exàmens de la JQCV de nivell mitjà . Poden servir d'entrenament per a perfeccionar aspectes de la llengua, no tant per a preparar els exàmens actuals renovats a 2018: CLICA .

LIBROS RELACIONADOS