L Art D Estimar PDF

Viamistica.es L Art D Estimar Image

¿L’amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d’atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l’amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç. L’art d’estimar (1956) s’ha convertit al llarg dels anys en un tractat clàssic que ha ensenyat a diverses generacions a desenvolupar la seva capacitat d’estimar. La profunditat i la sensatesa de les seves reflexions fan que mantingui plenament la seva vigència.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,40 MB
ISBN
9788499300696
AUTOR(A)
Erich Fromm
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Art D Estimar.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de L Art D Estimar en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de L Art D Estimar en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Art D Estimar en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
ovidi art d'estimar

Així, si prenem el mot d'Erich Fromm, autor d'un llibre el títol del qual manllevo per a aquest article, hi ha dues fórmules genèriques bàsiques de l'amor. La primera l'entén passivament, egocèntricament, i es resumeix en la frase: "T'estimo perquè et necessito."

PDF - Recomanació literària: L'Art d'Estimar

Per a l'home modern és tan difícil de practicar la paciència com l'autoconcentració i la disciplina. Qui aspiri a esdevenir un mestre en l'art d'estimar ha de començar practicant la disciplina, la concentració i la pràctica a través de cada fase de la seva vida.

LIBROS RELACIONADOS