Cartes Des De La Preso PDF

Viamistica.es Cartes Des De La Preso Image

Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) fou un pastor luterà i teòleg alemany que va oposar-se al nazisme i al model d’església oficial que propugnava el Tercer Reich. Va col•laborar activament amb diferents moviments de resistència, com ara l’Església confessant, nucli cristià que s’oposava a l’antisemitisme i que ajudà molts jueus a fugir. Arrestat i acusat de col•laborar amb un complot per assassinar a Hitler, va ser executat al camp d’extermini de Flossenbürg, on va ser penjat pocs dies abans del final de la Segona Guerra Mundial. És autor de llibres tan notables com Resistència i submissió, Seguiment (1937) o Ètica (1949), publicat pòstumament. Entre 1928 i 1929 va ser vicari a la Parròquia Evangèlica de Barcelona.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,97 MB
ISBN
9788498090512
AUTOR(A)
Dietrich Bonhoeffer
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cartes Des De La Preso.pdf

El libro Cartes Des De La Preso en formato PDF. El libro Cartes Des De La Preso en formato MOBI. El libro Cartes Des De La Preso en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Dietrich Bonhoeffer. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cartes des de la presó de Nelson Mandela - -5% en libros ...

El autor de Cartes des de la presó, con isbn 978-84-8415-805-9, es Pilar Arnau I Segarra, esta publicación tiene ciento veintiocho páginas.. Cartes Des De La Presó está editado por Publicacions De L'abadia De Montserrat, S.a.. En los años cincuenta la editorial comenzó su primera singladura y tiene su sede en Barcelona.

DV Cartes des de la presó - YouTube

Cartes de Presó Escriu als nostres presos polítics i exiliats Llegeix les cartes que ells ens han adreçat. Ja fa alguns mesos que el govern espanyol va empresonar als màxims dirigents de les entitats sobiranistes, a part del Govern legítim de la Generalitat, i a la ex-Presidenta del Parlament.També tenim a l'exili al President Puigdemont, alguns Consellers i d'altres representats ...

LIBROS RELACIONADOS