La Força De L Optimisme PDF

Viamistica.es La Força De L Optimisme Image

Loptimisme és una força molt potent, capaç dinfluir de manera positiva en tots els àmbits de la nostra vida. Per això, aprendre a sentir i pensar en positiu és una inversió summament profitosa que multiplica les possibilitats de viure sans i feliços. El psiquiatre Luis Rojas Marcos detalla a La força de loptimisme els ingredients que diferencien una predisposició optimista duna de pessimista, explora les forces que conformen el nostre temperament (des de lequipatge genètic fins als valors culturals), identifica els verins més nocius per a loptimisme (la indefensió crònica i la depressió) i descriu estratègies de provada eficàcia per tal de fomentar una predisposició optimista.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,38 MB
ISBN
9788429757026
AUTOR(A)
Luis Rojas Marcos
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Força De L Optimisme.pdf

El libro La Força De L Optimisme en formato PDF. El libro La Força De L Optimisme en formato MOBI. El libro La Força De L Optimisme en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Luis Rojas Marcos. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La força de l'optimisme - Luis Rojas Marcos | Grup62

"La força de l'optimisme" va ser el lema amb què Joan Ballester, director general de Ticnova, grup al qual pertany BEEP, va tancar la primera jornada de conferències, xerrades tècniques i presentacions de producte.

Bernat Joan o la força de l'optimisme. - Dialnet

L'optimisme és una força molt potent, capaç d'influir de manera positiva en tots els àmbits de la nostra vida. Per això, aprendre a sentir i pensar en positiu és una inversió summament profitosa, que multiplica les possibilitats de viure sans i feliços.

LIBROS RELACIONADOS