Enric Morera: Politica Per A Un Pais PDF

Viamistica.es Enric Morera: Politica Per A Un Pais Image

Entre 1995 i 1999, al voltant de la UPV i del PVN, es va crear el Bloc Nacionalista Valencià. El creixement electoral i, per tant, la presència institucional, van ser considerables, però encara insuficients per a tenir representació a les Corts Valencianes en les darreres legislatures. Quin és, ara, l’horitzó del valencianisme polític? Enric Morera, secretari general del Bloc, ens parla en aquesta obra de la seua trajectòria política i comenta l’evolució del partit en els darrers anys: des dels seus inicis com a polític al Parlament Europeu fins als resultats del partit en les convocatòries electorals, des de les negociacions pel nou Estatut d’Autonomia fins al pacte Compromís pel País Valencià. Una bona oportunitat per a acostar-se a l’ideari del Bloc i a les persones que el defensen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,28 MB
ISBN
9788498241815
AUTOR(A)
Victor G. Labrado
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Enric Morera: Politica Per A Un Pais.pdf

Descubre el libro de Enric Morera: Politica Per A Un Pais con viamistica.es. Lea el PDF de Enric Morera: Politica Per A Un Pais en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Enric Morera: Politica Per A Un Pais y otros libros de Victor G. Labrado.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Enric Morera: "España es injusta, asimétrica, vulnera el ...

Enric Morera. President de les ... però la reivindicació valenciana per una finançament just no ha variat, ... hem recuperat la institució política més antiga del Poble Valencià: les Corts.

Enric Morera. Política per a un País | Víctor Gómez Labrado

A finales del año pasado, Compromís hizo un cálido homenaje a Mònica Oltra. Hubo un sinfín de parlamentos de los más variopintos colectivos sociales y políticos. Todos dijeron la suya ...

LIBROS RELACIONADOS