La Nit De L Oracle PDF

Viamistica.es La Nit De L Oracle Image

Una manifestació d'enginy narratiu que confirma Paul Auster com un dels novel·listes més originals dels nostres tempsEn plena convalecencia, després d'una malaltia que l'ha portat fins a les portes de la mort, el novel·lista Sidney Orr entra en una papereria de Brooklyn i en surt amb un quadern de color blau. Fascinat per aquest quadern, Orr es veurà dominat per una febre creadora que desembocarà en una sèrie de successos desconcertants.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,57 MB
ISBN
9788417031114
AUTOR(A)
Paul Auster
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit De L Oracle.pdf

El libro La Nit De L Oracle en formato PDF. El libro La Nit De L Oracle en formato MOBI. El libro La Nit De L Oracle en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Paul Auster. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La nit de l'oracle (El Balancí Book 496) (Catalan Edition ...

En plena convalescència, després d?una malaltia que l?ha portat fins a les portes de la mort, el novel?lista Sidney Orr entra en una papereria de Brooklyn i en surt amb un quadern de color blau. Fascinat per aquest quadern, Orr es veurà dominat per una febre creadora que desembocarà en una sèrie de successos desconcertants. La nit de l?oracle és una obra enigmàtica que es pot llegir com ...

La Nit De L'oracle de Auster, Paul 978-84-17031-11-4

El autor de La nit de l'oracle, con isbn 978-84-17-03111-4, es Paul Auster, el traductor de su idioma original de este libro es Albert Nolla, esta publicación tiene doscientas cincuenta y seis páginas.

LIBROS RELACIONADOS