El Tren Que Va Agafar Napoleo PDF

Viamistica.es El Tren Que Va Agafar Napoleo Image

L'escenari d'aquesta història d'una amistat són els barris de Palma que toquen al camp i que comencen a viure la febre constructora i transformadora dels anys seixanta. En Jaume i en Nicet són dos adolescents fills de dues famílies radicalment diferents pel que fa a cultura, posició social i pensament polític. En Jaume, dibuixant, conjura els malsons i els tanca al quadern de dibuix. En Nicet es troba dins les històries que el trasbalsen, ben bé com si fos ell qui les visqués. Tots dos es fan amics entre partits de futbol, amenaces de colles rivals i el descobriment de les noies... Quan la família d'en Nicet ha de fugir clandestinament, una família que feia poc havia tornat de l'exili, la relació d'amistat ja és indestructible.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,79 MB
ISBN
9788466123488
AUTOR(A)
Pere Pons
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Tren Que Va Agafar Napoleo.pdf

Descubre el libro de El Tren Que Va Agafar Napoleo con viamistica.es. Lea el PDF de El Tren Que Va Agafar Napoleo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Tren Que Va Agafar Napoleo y otros libros de Pere Pons.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
EL TREN QUE VA AGAFAR NAPOLEÓ | Pere pons | Libro y ebook

Bueno, pues aquí os dejo el final alternativo que hicimos del libro 'El tren que va agafar Napoleó'. Espero que os guste, y pronto subiré nuevos vídeos. Suscribiros al canal. Besos aplastantes ...

El tren que va agafar Napoleó (final alternativo) - YouTube

La història del ferrocarril a Catalunya cobreix el desenvolupament del transport en tren a Catalunya, des dels primers projectes que, emulant Anglaterra, volien implantar el ferrocarril al país i que van donar lloc al primer viatge en tren a la península Ibèrica entre Barcelona i Mataró el 1848, fins a l'actualitat.

LIBROS RELACIONADOS