El Tren Que Va Agafar Napoleo PDF

Viamistica.es El Tren Que Va Agafar Napoleo Image

L'escenari d'aquesta història d'una amistat són els barris de Palma que toquen al camp i que comencen a viure la febre constructora i transformadora dels anys seixanta. En Jaume i en Nicet són dos adolescents fills de dues famílies radicalment diferents pel que fa a cultura, posició social i pensament polític. En Jaume, dibuixant, conjura els malsons i els tanca al quadern de dibuix. En Nicet es troba dins les històries que el trasbalsen, ben bé com si fos ell qui les visqués. Tots dos es fan amics entre partits de futbol, amenaces de colles rivals i el descobriment de les noies... Quan la família d'en Nicet ha de fugir clandestinament, una família que feia poc havia tornat de l'exili, la relació d'amistat ja és indestructible.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,61 MB
ISBN
9788466123488
AUTOR(A)
Pere Pons
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Tren Que Va Agafar Napoleo.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de El Tren Que Va Agafar Napoleo en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de El Tren Que Va Agafar Napoleo en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Tren Que Va Agafar Napoleo en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
José María Napoleón - Lo Que No Fue No Será/Mientras ...

Este vídeo es un trabajo de la asignatura de valenciano para el colegio sobre un final alternativo para el libro: El tren que va agafar Napoleó. Os recomiendo ver las tomas falsas. Si te ha ...

Faristol. Crítica del llibre: El tren que va agafar Napoleó

EL TREN QUE VA AGAFAR NAPOLEÓ (PONS I CLAR, PERE)

LIBROS RELACIONADOS