Educacio, Dones I Historia PDF

Viamistica.es Educacio, Dones I Historia Image

La primera part tracta la coeducació com a marc educatiu general i analitza les línies d´investigació que consideren els subjectes femenins de l´educació i les seves interrelacions. A la segona part s´hi delimita una proposta general de tres línies d´aplicació de la història de les dones que permetin comptabilitzar l´estudi dels diferents períodes històrics amb formes diverses de transmissió de la memòria femenina.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,33 MB
ISBN
9788474268249
AUTOR(A)
Julia Cabaleiro
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Educacio, Dones I Historia.pdf

El libro Educacio, Dones I Historia en formato PDF. El libro Educacio, Dones I Historia en formato MOBI. El libro Educacio, Dones I Historia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Julia Cabaleiro. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
idUS - Tesis (Teoría e Historia de la Educación y ...

La història de la dona, anomenada Herstory a l'àmbit anglosaxó, és l'estudi del paper que les dones han jugat en la història, juntament amb els mètodes necessaris per a l'estudi de les dones. Inclou l'estudi de la història del creixement (i davallada) dels drets de la dona durant la història documentada, l'examen de dones individuals amb importància històrica, i l'efecte que els ...

EDUCACIO, DONES I HISTORIA : Agapea Libros Urgentes

EDUCACIO, DONES I HISTORIA de JULIA CABALEIRO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS