Educacio, Dones I Historia PDF

Viamistica.es Educacio, Dones I Historia Image

La primera part tracta la coeducació com a marc educatiu general i analitza les línies d´investigació que consideren els subjectes femenins de l´educació i les seves interrelacions. A la segona part s´hi delimita una proposta general de tres línies d´aplicació de la història de les dones que permetin comptabilitzar l´estudi dels diferents períodes històrics amb formes diverses de transmissió de la memòria femenina.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,51 MB
ISBN
9788474268249
AUTOR(A)
Julia Cabaleiro
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Educacio, Dones I Historia.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Educacio, Dones I Historia en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Educacio, Dones I Historia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Educacio, Dones I Historia en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Estudia > Oferta formativa > Graus

La dona Components del grup : Tabatha Garriga Cristina Gómez Jennifer Carvajal Esther Criado Agnese Parisi Curs : 2009/2010 - 1r de batx I.E.S Cubelles Asigna…

Educació i Història by Institut d'Estudis Catalans - Issuu

A través de l'educació, fem una ullada enrere per poder entendre com som les dones actuals, com hem arribat fins ací i quin paper juguem en aquesta, la nostra societat.

LIBROS RELACIONADOS