La Nova Evangelitzacio PDF

Viamistica.es La Nova Evangelitzacio Image

El 29 de març de 2010, en el marc duna audiència privada, Benet XVI va confiar a Rino Fisichella, en aquell temps bisbe auxiliar de Roma i rector de la Pontifícia Universitat Lateranense, una tasca que, en la seva formulació aparentment senzilla, hauria desconcertat a qualsevol: la presidència dun dicasteri per a la «nova evangelització» del món occidental. Un desafiament que monsenyor Fisichella va acceptar amb lentusiasme i la responsabilitat de qui ha passat trenta anys de la seva vida estudiant, ensenyant i escrivint sobre com presentar el cristianisme a lhome davui. Una vegada fet públic, aquell encàrrec va suscitar més dun interrogant: Per què la fe cristiana necessita una nova evangelització, és a dir, un nou anunci? Quins podrien ser els seus continguts i els seus mètodes?En el present llibre, Rino Fisichella traça amb claredat les línies principals del nou anunci: «Ens trobem al final duna època que ens obliga a prendre de debò la novetat que es perfila en lhoritzó». Déu sha eclipsat en el món occidental, ha perdut la seva centralitat i, com a conseqüència, lhome mateix ha perdut el seu lloc dintre de la creació i de la societat. Però perquè la «nova evangelització» no corri el risc daparèixer com una fórmula abstracta cal posar de manifest els seus continguts i els seus àmbits.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,22 MB
ISBN
9788498466638
AUTOR(A)
Rino Fisichella
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nova Evangelitzacio.pdf

El libro La Nova Evangelitzacio en formato PDF. El libro La Nova Evangelitzacio en formato MOBI. El libro La Nova Evangelitzacio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rino Fisichella. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La nueva evangelización para la transmisión de la fe ...

La Nueva Evangelización no nace del deseo de agradar a los hombres o de buscar su favor, sino de la responsabilidad para con el don que Dios nos ha hecho en Cristo". Además ha dicho que la evangelización en nuestro tiempo ha de ser nueva en su ardor, nueva en sus métodos, nueva en su expresión.

'La Nueva Evangelización para la transmisión de la fe ...

La nueva evangelización se ha transformado de este modo en discernimiento, es decir, en capacidad de leer y descifrar los nuevos escenarios, que en estas últimas décadas se han creado en la historia de los hombres, para convertirlos en lugares de anuncio del Evangelio y de experiencia eclesial.

LIBROS RELACIONADOS