La Nova Evangelitzacio PDF

Viamistica.es La Nova Evangelitzacio Image

El 29 de març de 2010, en el marc duna audiència privada, Benet XVI va confiar a Rino Fisichella, en aquell temps bisbe auxiliar de Roma i rector de la Pontifícia Universitat Lateranense, una tasca que, en la seva formulació aparentment senzilla, hauria desconcertat a qualsevol: la presidència dun dicasteri per a la «nova evangelització» del món occidental. Un desafiament que monsenyor Fisichella va acceptar amb lentusiasme i la responsabilitat de qui ha passat trenta anys de la seva vida estudiant, ensenyant i escrivint sobre com presentar el cristianisme a lhome davui. Una vegada fet públic, aquell encàrrec va suscitar més dun interrogant: Per què la fe cristiana necessita una nova evangelització, és a dir, un nou anunci? Quins podrien ser els seus continguts i els seus mètodes?En el present llibre, Rino Fisichella traça amb claredat les línies principals del nou anunci: «Ens trobem al final duna època que ens obliga a prendre de debò la novetat que es perfila en lhoritzó». Déu sha eclipsat en el món occidental, ha perdut la seva centralitat i, com a conseqüència, lhome mateix ha perdut el seu lloc dintre de la creació i de la societat. Però perquè la «nova evangelització» no corri el risc daparèixer com una fórmula abstracta cal posar de manifest els seus continguts i els seus àmbits.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,70 MB
ISBN
9788498466638
AUTOR(A)
Rino Fisichella
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nova Evangelitzacio.pdf

El libro La Nova Evangelitzacio en formato PDF. El libro La Nova Evangelitzacio en formato MOBI. El libro La Nova Evangelitzacio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rino Fisichella. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La evangelización a lo largo de la Historia | BuenaNueva ...

Seguimos reflexionando sobre la Nueva Evangelización a partir del Instrumento de Trabajo. Los que vamos a sintetizar ahora son capítulos densos, un poco pesados. Da la impresión de que todo es convocado a la hora de la nueva evangelización.

Papa Francisco: la nueva evangelización consiste en dar ...

Versículos de la Biblia sobre la Evangelización - Les dijo: «Vayan por todo el mundo y anuncien las buenas nuevas… A la verdad, no me avergüenzo del evangelio, pues es poder de… Ahora, hermanos, quiero recordarles el evangelio que les prediqué, el mismo que… Así nos lo ha mandado el Señor: "Te he puesto por luz… Sin embargo, considero que mi vida carece de valor para mí mismo…

LIBROS RELACIONADOS