Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia PDF

Viamistica.es Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia Image

 JORDI LLORCAEls meteorits són objectes que, després de badar per l'espai milers d'anys, acaben assolint la superfícies del nostre planeta amb més o menys perill. Abans, però, travessen l'atmosfera deixant una estela lluminosa, fum i sorolls estrepitosos. Fenòmens que no passen desapercebuts. Pedres que cauen del cel és un recull d'històries reals relacionades amb els meteorits. A partir d'aquestes, l'autor ens explica d'una manera distesa i ben documentada els usos i interpretacions que les diferents èpoques i cultures han fet dels meteorits, així com el coneixement actual que en tenim. Reis, savis, exploradors, científics, notaris i altres personatges s'ajunten en aquest llibre per a recordar-nos que, de vegades, el cel també parla. Pedres que cauen del cel va ser guardonat amb el Premi Humbert Torres, 2003 de divulgació científica.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,15 MB
ISBN
9788497790468
AUTOR(A)
Jordi Llorca
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia.pdf

Descubre el libro de Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia con viamistica.es. Lea el PDF de Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia y otros libros de Jordi Llorca.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Pedres que cauen del cel l'impacte dels meteorits en la ...

Grupuscle Eagle Station (PES), en el que hi ha meteorits relacionats amb els ferros IIF. ... van originar a la vora del mantell-nucli dels asteroides diferenciats que posteriorment es van trencar adegut a algun impacte. Una hipòtesi alternativa recent és que es tracta de mescles generades per l'impacte de materials del nucli i del mantell.

Meteoritos: rocas que caen del cielo | Sociedad | EL PAÍS

Todos los días caen meteoritos. ... en toda la historia escrita de la humanidad no se conoce ningún caso de ... estas fascinantes piedras Rosetta de la ciencia son preservadas en el marco de ...

LIBROS RELACIONADOS