Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds PDF

Viamistica.es Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds Image

Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1999 Felip Alfonso és un personatge despòtic i sense escrúpols, aprofita el desconcert que regna en plena crisi del règim feudal per a rebel·lar-se contra el poder establert. Proveït d’un bon arsenal d’armes, s’envolta d’una colla de sicaris, amb els quals aconsegueix dirigir la política local a base d’amenaces, xantatges i tota mena d’abusos. Vicent, un pobre traginer, és testimoni dels fets, i és a través de la seua mirada que descobrim la personalitat maligna de Felip, els assassinats, les violacions i les extorsions que trasbalsen la vida d’una petita localitat de les comarques centrals valencianes. En aquest imperi del terror, Vicent es veurà enredat en una estranya emboscada en la qual no acaba de comprendre qui és la víctima i qui el botxí. Basada en uns fets reals, Vespres de sang, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1999, és un excel·lent exercici d’estil que ens mostra, per mitjà d’un lèxic riquíssim, la manera de parlar i de contar dels nostres avantpassats.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,97 MB
ISBN
9788476605592
AUTOR(A)
Joan Olivares
FECHA
2000
NOMBRE DEL ARCHIVO
Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descargar AudioLibro El Tiempo que nos une Gratis de ...

Joan Olivares i Alfonso (Otos, Vall d'Albaida, 1956) és un escriptor valencià, llicenciat en Física Teòrica i treballa de professor de matemàtiques a l'IES Josep Segrelles d'Albaida. Guanyà el premi Andròmina de narrativa el 2005. És gonomonista: dissenyador i constructor de rellotges de sol.

RodaMots - despertada

Vespres de sang : Vint-i-quatre almuds [J. OLIVARES] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 1999 Felip Alfonso és un personatge despò, tic i sense escrúpols

LIBROS RELACIONADOS