Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds PDF

Viamistica.es Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds Image

Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1999 Felip Alfonso és un personatge despòtic i sense escrúpols, aprofita el desconcert que regna en plena crisi del règim feudal per a rebel·lar-se contra el poder establert. Proveït d’un bon arsenal d’armes, s’envolta d’una colla de sicaris, amb els quals aconsegueix dirigir la política local a base d’amenaces, xantatges i tota mena d’abusos. Vicent, un pobre traginer, és testimoni dels fets, i és a través de la seua mirada que descobrim la personalitat maligna de Felip, els assassinats, les violacions i les extorsions que trasbalsen la vida d’una petita localitat de les comarques centrals valencianes. En aquest imperi del terror, Vicent es veurà enredat en una estranya emboscada en la qual no acaba de comprendre qui és la víctima i qui el botxí. Basada en uns fets reals, Vespres de sang, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1999, és un excel·lent exercici d’estil que ens mostra, per mitjà d’un lèxic riquíssim, la manera de parlar i de contar dels nostres avantpassats.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,72 MB
ISBN
9788476605592
AUTOR(A)
Joan Olivares
FECHA
2000
NOMBRE DEL ARCHIVO
Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds.pdf

El libro Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en formato PDF. El libro Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en formato MOBI. El libro Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Olivares. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
L estrep | JOAN OLIVARES | Libro y ebook

El autor de Els secrets de Meissen, con isbn 978-84-7660-176-1, es Josep Palomero, esta publicación tiene doscientas ocho páginas.. Els secrets de Meissen está editado por Edicions Bromera, S.L.. En 1986 la editorial comenzó su primera singladura en Valencia.

Nueva edición de Escriure El País en la UA con Núria ...

Nueva edición de Escriure El País en la UA con Núria Cadenas, Carles Alberola y Joan Olivares. Alicante, 30 de octubre de 2014. El Aula Literaria de la Universidad de Alicante retoma, a partir de mañana viernes 31 de octubre, el ciclo Escriure El País con tres sesiones a cargo de Núria Cadenas, Carles Alberola y Joan Olivares. La primera sesión tendrá lugar mañana a las 10:30 horas en ...

LIBROS RELACIONADOS