L Albera. Flora I Fauna De L Espai Natural PDF

Viamistica.es L Albera. Flora I Fauna De L Espai Natural Image

Número 10 de la col·lecció Guies il·lustrades de natura, aquest cop dedicada a lespai natural de lAlbera. En aquesta guia trobarem representades al voltant de 700espècies de flora i fauna daquest espai natural del nostre país, de les més comunes a les més singulars.Adreçada a un públic ampli, ofereix la possibilitat de trobar, identificar i conèixer la immensa biodiversitat daquest paratge natural. Està integrada per il·lustracions en color de Toni Llobet, clares, netes i detallades, uns textos descriptius breus i concisos, unes icones que sintetitzen dades d’interès i unes pàgines inicials, que ens introdueixen als diferents ambients naturals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,38 MB
ISBN
9788496905559
AUTOR(A)
Toni Llobet François
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Albera. Flora I Fauna De L Espai Natural.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de L Albera. Flora I Fauna De L Espai Natural en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de L Albera. Flora I Fauna De L Espai Natural en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Albera. Flora I Fauna De L Espai Natural en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Flora i fauna de l´espai natural l´ - BUDÓ RICART, JOAN ...

El autor de Flora i fauna del Parc Natural Alt Pirineu, con isbn 978-84-96905-15-3, es Toni Llobet, esta publicación tiene ciento veintiocho páginas.. Flora I Fauna Del Parc Natural Alt Pirineu está editado por Brau Edicions S L. Fue fundada a principios de los noventa en Cataluña.

FLORA I FAUNA DE L´ESPAI NATURAL L´ALBERA | Diego Marín

L ALBERA. FLORA I FAUNA DE L ESPAI NATURAL [TONI LLOBET FRANÇOIS] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Número 10 de la col·lecció Guies il·lustrades de natura, aquest cop dedicada a lespai natural de lAlbera. En aquesta guia trobarem representades al voltant de 700 espècies de flora i fauna daquest espai natural del nostre país

LIBROS RELACIONADOS