Ciutat De Girona 1927 Fires I Festes Sant Narçis PDF

Viamistica.es Ciutat De Girona 1927 Fires I Festes Sant Narçis Image

Catalán. CIUTAT DE GIRONA 1927 FIRES I FESTES SANT NARÇIS, PROGRAMA DE FESTEJOS IDIOMA PREFIJADO EL CATALÁN Y CASTELLANO CON ABUNDANTE PUBLICIDAD DE LA ÉPOCA EN BUEN ESTADO, SOLO ALGUNAS MANCHAS DE HUMEDAD EN INTERIOR Y CUBIERTA Y ALGUN RASGADO EN BORDE INFERIOR DE LA CUBIERTA

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,94 MB
ISBN
none
AUTOR(A)
No Especificado
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ciutat De Girona 1927 Fires I Festes Sant Narçis.pdf

Descubre el libro de Ciutat De Girona 1927 Fires I Festes Sant Narçis con viamistica.es. Lea el PDF de Ciutat De Girona 1927 Fires I Festes Sant Narçis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Ciutat De Girona 1927 Fires I Festes Sant Narçis y otros libros de No Especificado.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Festes majors de barri - Ajuntament de Girona

Tens ganes de festa? Apunta't, doncs, a les Fires de Sant Narcís, la festa grossa de Girona.Al cor de la tardor, la temperatura de la ciutat sembla escalfar-se una mica amb l'alegria dels gironins i de la gran quantitat de visitants que no es volen perdre la festa.

Girona - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Font: Ajuntament de Girona. Consulta tots els actes tradicionals i populars a la pàgina web de les Fires de Girona.. Música i festa. Si estàs a les residències universitàries de Girona i tens ganes de gresca i xerinola, les Festes de Sant Narcís són la solució.

LIBROS RELACIONADOS