Super Passatemps: Jocs D Enginy PDF

Viamistica.es Super Passatemps: Jocs D Enginy Image

Un libro de super pasatiempos en el que encontrarás todo tipo de actividades de ingenio, agilidad mental, observación y lenguaje, para aprender y divertirte.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,63 MB
ISBN
9788408066651
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Super Passatemps: Jocs D Enginy.pdf

El libro Super Passatemps: Jocs D Enginy en formato PDF. El libro Super Passatemps: Jocs D Enginy en formato MOBI. El libro Super Passatemps: Jocs D Enginy en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Si t'agrada afegir un toc personal i... - Abacus ...

Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Com ja saps el conte de la Ventafocs dius que per anar al vall la seva fadrina co nverteix a animals i objectes en una carrossa i patges per tal que ella pugui anar al ball. Tuhauràs d´aconseguir aquestes coses i ajudar-la sortir de casa per arribar al ball a temps.

JOCS DE JOCS D´ENGINY - Juga gratis a jocs online

En l'àmbit de l'enigmística, s'anomenen PASSATEMPS o ENTRETENIMENTS als diversos jocs d'enginy publicats a les seccions amb aquest mateix títol dels diaris o a les revistes especialitzades que s'hi dediquen. Hi ha diversos tipus d'aquests passatemps i, alguns d'ells, es mereixen que els dediqui un post en exclusiva per explicar-ne la història i les característiques.

LIBROS RELACIONADOS