Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats PDF

Viamistica.es Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats Image

No es pot amagar la sexualitat de les persones amb discapacitat i cal ajudar-les a superar els problemes amb què es puguin trobar –tant psíquics com físics– per tal que puguin gaudir d’una vida sexual plenament satisfactòria. Vol contribuir a minvar els obstacles que, a vegades, es troben els professionals pel que fa a eines i recursos pedagògics per educar en matèria de sexualitat aquestes persones.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,66 MB
ISBN
9788447532285
AUTOR(A)
Oliva Mosteiro
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats.pdf

El libro Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats en formato PDF. El libro Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats en formato MOBI. El libro Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Oliva Mosteiro. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Amazon | Tots som iguals i alhora diferents : manual d ...

Ciències de l'educació. ... Història de la Universitat de Barcelona . 1 2 . ACAF-ART. ACPA Llibres. ACTA/ARTIS. AGENDA. AGI (Art, Globalization, Interculturality) ARNALDI DE VILLANOVA OPERA MEDICA OMNIA. ARS PICTA. TEMES.

e-BUC

Durant la contracció l'úter s'endureix i el seu cos esdevé cilíndric, aíxí, la dona sent de sobte la panxa molt dura, i a més una mena de dolor semblant al de la menstruació i punxades al pubis. La intensitat de la contracció uterina es caracteritza sempre per una fase ascendent, una culminació i una fase descendent.

LIBROS RELACIONADOS