Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats PDF

Viamistica.es Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats Image

No es pot amagar la sexualitat de les persones amb discapacitat i cal ajudar-les a superar els problemes amb què es puguin trobar –tant psíquics com físics– per tal que puguin gaudir d’una vida sexual plenament satisfactòria. Vol contribuir a minvar els obstacles que, a vegades, es troben els professionals pel que fa a eines i recursos pedagògics per educar en matèria de sexualitat aquestes persones.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,99 MB
ISBN
9788447532285
AUTOR(A)
Oliva Mosteiro
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats.pdf

Descubre el libro de Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats con viamistica.es. Lea el PDF de Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tots Som Iguals I Alhora Diferents: Manual D Educacio Sexual Per A Discapacitats y otros libros de Oliva Mosteiro.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
DisCapacitats: guia de lectures by Biblioteca Pública ...

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitats, la Biblioteca Pública de Tarragona ha elaborat una guia adreçada a totes aquelles persones que volen conèixer què s'ha ...

PDF L'entrevista «Nuestra lucha está en los despachos del ...

Les qüestions al voltant de la sexualitat acostumen a ser socials i l'educació afectiva i sexual esdevé una part important en l'aprenentatge de la vida social, que es relaciona amb tots els components de la persona. Els programes d'educació sexual han de tractar diferents àmbits i entre ells, aspectes ètics.

LIBROS RELACIONADOS