Recull Legislatiu Generalitat De Catalunya (4ª Ed.) PDF

Viamistica.es Recull Legislatiu Generalitat De Catalunya (4ª Ed.) Image

Aquesta nova edició del Recull Legislatiu, ja la quarta, ha estat elaborada amb l'idea de fer compatibles dos objectius fonamentals: constituir una eina clau per a la preparació de les proves selectives als cossos Superior i de Gestió i a la vegada integrar una recopilació de normes útil tant per a estudiosos com per a futurs professionals del sector públic.Per a la consecució d'aquest doble propòsit, hem respectat fidelment l'estructura del programa ofcial de les proves, agrupant les normes incloses en els nou blocs de matèries que el composen, i distribuint-les segons l'ordre en què apareixen al temari que el desenvolupa. Però, a més, la selecció de les normes ha estat escollida amb consideració a la rellevància i utilitat de cadascuna, de manera que s'inclouen les de caràcter bàsic, aquelles que s'apliquen amb més freqüència pels professionals, o aquelles el coneixement de les quals resulta imprescindible per al estudiós.En estudiar el recull, doncs, ha de tenir present la diferent significació de cada normativa. Hi ha normativa que mereix un estudi detallat ja que el seu contingut decideix amb el desenvolupament d'alguns temes del programa (procediment i contractes administratius, funció pública, Seguretat Social...), altra normativa complementa i amplia aquest programa, pel que deu ser més aviat objecte de lectura general o de consulta, i per últim, alguns textos legals es transcriuen nomès parcialment per tal de dirigir l'estudiant cap a aquells aspectes més rellevants o coincidents amb ell.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,25 MB
ISBN
9788497319911
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Recull Legislatiu Generalitat De Catalunya (4ª Ed.).pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Recull Legislatiu Generalitat De Catalunya (4ª Ed.) en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Recull Legislatiu Generalitat De Catalunya (4ª Ed.) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Recull Legislatiu Generalitat De Catalunya (4ª Ed.) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Llibre d'estil del Parlament de Catalunya

Decreto-ley de Cataluña 2/2015, de 28 de julio, por el de Conflictes de la que se modifica parcialmente el Texto refundido de la Comissió Bilateral Ley del Instituto Catalán de Finanzas, aprobado por Generalitat-Estat Decreto legislativo 4/2002, de 24 de diciembre, en relació amb el

Organismes. Generalitat de Catalunya

Buscalibre España - Libros de Editorial Generalitat De Catalunya - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre España y Buscalibros.

LIBROS RELACIONADOS