Alguna Cosa PDF

Viamistica.es Alguna Cosa Image

Alguna cosa, el cinquè llibre de versos de Rubén Luzón, és una col·lecció de cinquanta poemes sense títol ideada i articulada, principalment, a la ciutat de València entre novembre de 2012 i març de 2016. L’autor, d’acord amb la concepció que té de la seua producció literària com a projecte en gestació i evolució permanent, reprèn en aquest recull les seues investigacions poètiques allà on havien quedat interrompudes en Sinó, el seu poemari anterior. Els textos que integren Alguna cosa aprofundeixen, per tant, en els temes més característics i recurrents de la cosmovisió poètica de Luzón, entre els quals podem enumerar, sense pretensions d’exhaustivitat, la voluntat de reflexió al voltant de diverses experiències de passió, amor i mort; l’exploració de les virtuts i les limitacions dels éssers humans; la indagació persistent entorn dels paranys i les insuficiències del llenguatge; el desconcert enfront d’un món accelerat, imprevisible i en mutació constant, i l’apetit, en fi, de transcendència, sempre tan pertinaç com pertinaçment frustrat, amb tot el que això comporta

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,54 MB
ISBN
9788416789719
AUTOR(A)
Ruben Luzon
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
Alguna Cosa.pdf

El libro Alguna Cosa en formato PDF. El libro Alguna Cosa en formato MOBI. El libro Alguna Cosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ruben Luzon. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Codycross Examinar con cuidado alguna cosa, sopesar ...

Disfruta de los vídeos y la música que te gusta, sube material original y comparte el contenido con tus amigos, tu familia y el resto del mundo en YouTube.

TODO ES FALSO SALVO ALGUNA COSA | JUSTO SERNA | Comprar ...

Definición de alguna cosa en el Diccionario de español en línea. Significado de alguna cosa diccionario. traducir alguna cosa significado alguna cosa traducción de alguna cosa Sinónimos de alguna cosa, antónimos de alguna cosa. Información sobre alguna cosa en el Diccionario y Enciclopedia En Línea Gratuito. alguna cosa. Traducciones.

LIBROS RELACIONADOS