Seductors, Il·lustrats I Visionaris PDF

Viamistica.es Seductors, Il·lustrats I Visionaris Image

Amb afecte, penetració, sinceritat i agudesa, i des d'un coneixement profund, Josep M. Castellet ofereix un retrat personal de Manuel Sacristàn, Carlos Barral, Gabriel Ferrater, Joan Fuster, Alfons Comín i Terenci Moix, tots ells amics íntims de l'autor, i tots ells personatges amb una forta personalitat que en les seves diferents vessants professionals -cultural, política, literària- han deixat una marcada empremta en la intel·lectualitat i la cultura d'una època.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,98 MB
ISBN
9788429761665
AUTOR(A)
Josep Maria Castellet
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Seductors, Il·lustrats I Visionaris.pdf

Descubre el libro de Seductors, Il·lustrats I Visionaris con viamistica.es. Lea el PDF de Seductors, Il·lustrats I Visionaris en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Seductors, Il·lustrats I Visionaris y otros libros de Josep Maria Castellet.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Muere a los 79 años en Barcelona la editora Montserrat Sabater

Coberta de 'Seductors, il·lustrats i visionaris'. Eix. Magnífic llibre de retrats personals, literaris i sentimentals de sis personatges que han estat en algun moment de la vida de Castellet, persones que han influït o han tingut paper en el desenvolupament del seu pensament o de les seves activitats culturals i polítiques.

Seductors, il·lustrats i visionaris. : Sis personatges en ...

Ara, amb Seductors, il·lustrats i visionaris, que segons l'autor «pertany al mateix gènere literari», Josep M. Castellet ens ofereix una visió personal de sis personatges, «tots amics personals i companys d'aventura literària o cultural durant molts anys», ...

LIBROS RELACIONADOS