Pa, Educacio, Llibertat PDF

Viamistica.es Pa, Educacio, Llibertat Image

Som en un futur imminent: el 2014, Grècia es declara en fallida i retorna a la dracma; no triga a seguir-la Espanya, que recupera la pesseta. El comissari Kostas Kharitos i la seva família s’hauran d’estrènyer el cinturó: no li ingressaran la nòmina durant tres mesos i potser no podrà ni pagar la gasolina. Paralitzada l’economia i empobrit el país, només augmenten les protestes i algunes iniciatives solidàries dels joves, però també la violenta amenaça de l’extrema dreta. Enmig d’aquesta situació, apareix assassinat un ric contractista d’obres, un home ja madur que va participar en els Fets de la Politècnica, l’any 1973, quan els estudiants es van rebel·lar contra la dictadura militar. Al costat del cadàver, un telèfon mòbil emet la proclama que els estudiants cridaven en aquella època: «Pa, educació, llibertat». ¿Ha tornat Grècia a aquells temps tan negres? ¿Continuen sent vàlides aquelles reivindicacions? El comissari Kharitos, amb el seu reduït grup d’ajudants, intentarà aclarir un assassinat que el durà a furgar entre la classe empresarial, universitària i sindical que ha dirigit el país els últims quaranta anys.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,88 MB
ISBN
9788483834947
AUTOR(A)
Petros Markaris
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pa, Educacio, Llibertat.pdf

Descubre el libro de Pa, Educacio, Llibertat con viamistica.es. Lea el PDF de Pa, Educacio, Llibertat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pa, Educacio, Llibertat y otros libros de Petros Markaris.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Pa, educació, llibertat - Petros Márkaris | Planeta de Libros

Al costat del cadàver, un telèfon mòbil emet la proclama que els estudiants cridaven en aquella època: «Pa, educació, llibertat». ¿Ha tornat Grècia a aquells temps tan negres? ¿Continuen sent vàlides aquelles reivindicacions?

Educación para la libertad - eldiario.es

Estamos en un futuro inminente: en 2014, Grecia se declara en quiebra y regresa al dracma; no tarda en seguirle España, que vuelve a la peseta. El comisario Kostas Jaritos y su familia tendrán ...

LIBROS RELACIONADOS