Serafí 4 Anys Ed 2010catala Infantil PDF

Viamistica.es Serafí 4 Anys Ed 2010catala Infantil Image

Serafí és el nou Projecte dEditorial Casals destinat a la iniciació en la fe catòlica dels infants de 3 a 5 anys. Un Projecte que abasta tant làmbit escolar com el familiar, ja que està pensat perquè els més petits comencin a introduir-se en la formació religiosa acompanyats de la mà dels mestres i també de la seva família. Duna manera didàctica i amena, per mitjà de les narracions dels episodis bíblics (amb format de conte i de vídeo), cançons, les activitats dels quaderns, i la mascota de làngel Serafí, els nens i nenes coneixeran lexistència de Déu i aprendran a comunicar-shi amb les primeres oracions.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,59 MB
ISBN
9788421844144
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Serafí 4 Anys Ed 2010catala Infantil.pdf

Descubre el libro de Serafí 4 Anys Ed 2010catala Infantil con viamistica.es. Lea el PDF de Serafí 4 Anys Ed 2010catala Infantil en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Serafí 4 Anys Ed 2010catala Infantil y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Arnolfo Felix R: Free Carpeta Serafí 4 anys PDF Download

Religió Catòlica Educació Infantil Segon Cicle Projecte 140 anys El projecte Serafípretén anar més enllà de l'àmbit escolar, ... Projecte Serafí 4 anys Material per a l'alumne/a.

Legislacion Basica De Derecho Internacional Privado - PDF ...

Serafí és el nou Projecte d'Editorial Casals destinat a la iniciació en la fe catòlica dels infants de 3 a 5 anys. Un Projecte que abasta tant l'àmbit escolar com el familiar, ja que està pensat perquè els més petits comencin a introduir-se en la formació religiosa acompanyats de la mà dels mestres i també de la seva família. D'una manera didàctica i amena, per mitjà de les ...

LIBROS RELACIONADOS