Barrinem? Matemàtiques Amb Jocs I Problemes, 1 Educació Primària PDF

Viamistica.es Barrinem? Matemàtiques Amb Jocs I Problemes, 1 Educació Primària Image

reballa els temes de la matemàtica corresponents al 1r curs de Cicle Inicial (1r curs de Primària) d'una forma lúdica, motivadora i molt relacionada amb l'entorn. Consta de 5 quaderns: Lògica 1, Nombres 1, Mesura 1, Càlcul 1 i Geometria 1.Alumnes de 1r curs de Cicle Inicial (1r curs de Primària).

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,92 MB
ISBN
9788496248144
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Barrinem? Matemàtiques Amb Jocs I Problemes, 1 Educació Primària.pdf

El libro Barrinem? Matemàtiques Amb Jocs I Problemes, 1 Educació Primària en formato PDF. El libro Barrinem? Matemàtiques Amb Jocs I Problemes, 1 Educació Primària en formato MOBI. El libro Barrinem? Matemàtiques Amb Jocs I Problemes, 1 Educació Primària en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Barrinem?, matemàtiques amb jocs i problemes, mesura, 4 ...

Matemàtiques a Educació Primària (6-12 anys) Badillo, E., Edo, M., Deulofeu, J. (2012). L'adquisició de competències matemàtiques d'alumnes de primària en contextos de jocs de taula i resolució de problemes .

PDF Joc i matemàtiques a l'Educació Primària: anàlisi d'una ...

Barrinem?, matemàtiques amb jocs i problemes, mesura, 4 Educació Primària: 9788488887931: Books - Amazon.ca. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Cart. Books. Go ...

LIBROS RELACIONADOS